Evo ubrzo zavrsavam osmi razred, potrudio se da prodjem cvrkom, stari kompjuter isfuro svoje, iako sam igrao samo cs1.6
eh sada imam jedno pitanje, MOLIM ADMINA DA NE KANTIRA TEMU, AKO NEKO POSTAVI SYSTEM REQUIREMENTS TO I JA ZNAM NACI ALI MENI TREBAJU PODATCI JELI IGRIVO NA SLJEDECEM KOMPJUTERU (sry za caps lock) eh ovako..
za 5/10 dana mislim uzeti kompjuter, nesto ovako
Dual Core 2.5do 2.8 eto kontajte 2.5 najmanje
Ram 2gb
Graficka: 512 neka npr nvidia, znam da vam trebaju tacni podatci modela, al tu je to.
HDD(ovo ne treba ali eto): jedno 250gb
eh sada bili mogao igrati dota2? LoL bi mogo i bili bilo igrivo na LoLu, Dota2 jace zahtjeva, kako bi islo na LoLu kako bi islo na Dota2??
ili ovako
Dual core 2.5 do 2.8
Ram 4gb
Graficka: Asus x1350 (256mb)
HDD ima gore
Kako bi na ovoj konfi isao lol i dota2..
Ako predstavlja problem xp/win7, mogu ja i na xpu, jer meni se vise svidja..
Eto sta je odvojit 1minut za 20boba
eh sada imam jedno pitanje, MOLIM ADMINA DA NE KANTIRA TEMU, AKO NEKO POSTAVI SYSTEM REQUIREMENTS TO I JA ZNAM NACI ALI MENI TREBAJU PODATCI JELI IGRIVO NA SLJEDECEM KOMPJUTERU (sry za caps lock) eh ovako..za 5/10 dana mislim uzeti kompjuter, nesto ovako
Dual Core 2.5do 2.8 eto kontajte 2.5 najmanje
Ram 2gb
Graficka: 512 neka npr nvidia, znam da vam trebaju tacni podatci modela, al tu je to.
HDD(ovo ne treba ali eto): jedno 250gb
eh sada bili mogao igrati dota2? LoL bi mogo i bili bilo igrivo na LoLu, Dota2 jace zahtjeva, kako bi islo na LoLu kako bi islo na Dota2??
ili ovako
Dual core 2.5 do 2.8
Ram 4gb
Graficka: Asus x1350 (256mb)
HDD ima gore
Kako bi na ovoj konfi isao lol i dota2..
Ako predstavlja problem xp/win7, mogu ja i na xpu, jer meni se vise svidja..
Eto sta je odvojit 1minut za 20boba
Moze to sve i to bez ikakvih belOja
ponudio mi je brick dobar kompjuter, core2duo i graficka 1gb, nadam se da nece biti prodan za jedno 5/10 dana..