Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Datum Minecraft 1.6

116 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.05.2013. u 23:20

Pozdrav , zanima me da li neko zna kada ce izaci minecraft 1.6 cuo sam nesto da ce u Junu ali nzm stvarno . Minecraft 1.5.2 treba u maju to znam :D Zna li neko ?
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Upcoming_features

Planned release date : Possibly May 2013

Post dobio aplauz od ned

1.5.2 je vec odavno tu, a za 1.6 ne vjeruj ovome sto pise, uvijek ce naci razlog da odgode release.... Mojang radnici postaju veoma lijeni sto se tice zadnjih release-ova!
ViTALiTY je napisao/la:
1.5.2 je vec odavno tu, a za 1.6 ne vjeruj ovome sto pise, uvijek ce naci razlog da odgode release.... Mojang radnici postaju veoma lijeni sto se tice zadnjih release-ova!
da to je istina ali uzmi u obzir da ce biti ogromna verzija i da se mnoge stvari dodaju . S tim jos vise bugova i glichova.
ViTALiTY je napisao/la:
Lijeni ? Da provjeris twitteri snapshote primjetio bi da rade na Bugovima i da trenutno opet kodiraju sistem textura (bog ih ubio opet moram mod updateati  )
Hvala svima , sada sam video da u 1.5.2 nece biti puno novina sto se tice novih predmeta itd. samo ce puno bugova da poprave :D
Za 1.6 jos nzm svi kazu da niko ne zna kada ce izaci jer ni oni u Mojang ne znaju jos :p :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.