Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prijedlog : Matura

722 pregleda · 27 odgovora · otvorena 02.05.2013. u 23:43

Ove godine završavam srednju školu. Tema nije vezana ni za kakve igre i tako to, kontam šta obući. Doći će masa ljudi da vidi sve to, meni je bezveze ali eto..tradicija. Jel' ima neko neki prijedlog šta da se kupi, obuče i tako ? Bez zaje*avanja. ♥
Bogati šta imaš tu pametovati, obuci se onoliko koliko si ti ili ti roditelji spremni ti za izdvojiti, ugl ne bacaj pare uzmi nešto klasično neko odjelo, cipele, kravatu i košulju kao i svi.... to će potrajati par sata i kao da nikad ništa nije bilo...

HAHAHA BUDI LUD, sve naopačke, mjesto cipela fino Converse All Star -> PINK  .
brick je napisao/la:
Bogati šta imaš tu pametovati, obuci se onoliko koliko si ti ili ti roditelji spremni ti za izdvojiti, ugl ne bacaj pare uzmi nešto klasično neko odjelo, cipele, kravatu i košulju kao i svi.... to će potrajati par sata i kao da nikad ništa nije bilo...

HAHAHA BUDI LUD, sve naopačke, mjesto cipela fino Converse All Star -> PINK  .
Ili jednostavno posudi od nekoga, sto moras kupovati 
brick je napisao/la:

HAHAHA BUDI LUD, sve naopačke, mjesto cipela fino Converse All Star -> PINK :D .
O tome sam i razmišljao, kontam šta je najbolje uraditi.
Ja i Đorđ Klunij

+ neki sako, crni il plavi po mogucnosti 
SaNTaA je napisao/la:
O tome sam i razmišljao, kontam šta je najbolje uraditi.
Posudi jarane,naslikavaj se pola sata i to je to,ali prije svega :
LOCK
Ako si, a cijenim da jesii, radnicka klasa kao i vecina nas nemoj se "izvaljivati" za nekakva odjela pa ih moras za svaki praznik nosati.

Kupis za novce koje ce roditelji odvojiti nove tenisice, sako neki sportski, lagane tole i neku malo elegantniju kosulju... U sustini ono sto mozes oblaciti i nakon mature.

Jednostavno to ti je jedinstevan prilika da kupis sebi par dobrih stvari, bar sam ja tako uradio....

Drugi sa lijeva.

Pozz
Ne slušaj hipstere i obuci odijelo, neko normalno, crno, da ne šlj0šti, neku normalnu košulju i kravatu/leptir mašnu i nabaci neke cipele kožne (ne skaj) da nisu puni špic (da ne budeš kao šaner).
Najbolje bi ti bilo kupiti nešto što i posle možeš iskoristiti. Npr. neke fine crne farmerke, bijele tike i gore neka klasična koša sa crnom kravaticom. Dok bi za odijelo keširao nekih 150-200KM ovako prođeš sa nekih 120KM + tu odjeću možeš nositi i posle mature  Moje mišljenje.
Farmerice, bijela košulja, crna kravata i nek' sako. Ako misliš odijelo nemoj, svi furaju  
nera_f je napisao/la:
Ako si, a cijenim da jesii, radnicka klasa kao i vecina nas nemoj se "izvaljivati" za nekakva odjela pa ih moras za svaki praznik nosati.

Kupis za novce koje ce roditelji odvojiti nove tenisice, sako neki sportski, lagane tole i neku malo elegantniju kosulju... U sustini ono sto mozes oblaciti i nakon mature.

Jednostavno to ti je jedinstevan prilika da kupis sebi par dobrih stvari, bar sam ja tako uradio....

Drugi sa lijeva.

Pozz
Jesam, i sve to stoji i upravu si.

Sviđa mi se ovo što je obukao ovaj drugi sa desna. Elegantnije je i sve to. A može se oblačiti i posle mature.
Kupi nesto sto ces nositi i nakon mature. Nemoj djabe baciti 300KM+ radi neceg sto ces jednom obuci.

Evo sta cu ja obuci za maturu. Jos sam samo dodao crni sako.
http://pokit.org/get/?cfd9c44e8fc9416d09b0c98188be5e70.jpg
Lagano neke tole, gazelle, Stone Island majicu i Stone Island jaknu/dux ako ti je kraca kosa i kacket neki bjesan 
miire je napisao/la:
Kupi nesto sto ces nositi i nakon mature. Nemoj djabe baciti 300KM+ radi neceg sto ces jednom obuci.

Evo sta cu ja obuci za maturu. Jos sam samo dodao crni sako.
http://pokit.org/get/?cfd9c44e8fc9416d09b0c98188be5e70.jpg
Sviđa mi se to :)
Samo nemoj ono klasično bijela košulja, sako, hlače na peglu i cipele...
Ne znam gledao sam dosta matura sve je onako isfurano svi furaju kravata košulja i to, uglavnom su to bijele ili crne košulje..

Moj ti je prijedlog da se puno ne trošiš, a možeš kombinaciju ovako gore plava košulja znači ne ona tamna nego nešto boja neba ni previše svijetlo ni tamno, i na košulju mašnu stavi,bolje je nego kravata... Onda dole hlače znači po mogućnosti da budu one uske crne al ne materijala kaošto su hlače na peglu nego nešto grublje malo, ili čak možeš texas hlače svijetle neke...
A što se dole tiče ne bih uzimao cipele jer su previše svečane, najbolje ti je da obučeš kakve skejterice može duboke ili plitke ili starke..

Možda ti je ovo čudna kombinacija al vjeruj mi da se jako dobro uklapa, btw mati mi radi u butiku odjeće a strina mi posjeduje 2 butika.. :D
To je to 

Ubitacan 

Ma lagano kako odelo i eto 
ovisi kako izgledas,
Ja sam sebi uzeo crne hlace nako uz tjelo idu ,konto sam kakvu bjelu kosu na to i kravaticu nekakvu duzu ,neke patike elegantnije malo i to je to.
znaci sportski look uvjek prolazi a dobro stoji 
Nema tu pajdo puno filozofije ,kosto je ovaj gore momak reko uzmes bas ono sto mozes i polje obuc 
Ja teget odjelo, cipele malo prakticnije da moze se inace nosit i nisu ono klasika spicaste elegantne, ljubicasta kosulja i kravata teget.

= 200 KM
Mirko_Bosanac je napisao/la:
ovisi kako izgledas,
Ja sam sebi uzeo crne hlace nako uz tjelo idu ,konto sam kakvu bjelu kosu na to i kravaticu nekakvu duzu ,neke patike elegantnije malo i to je to.
znaci sportski look uvjek prolazi a dobro stoji ;)
Nema tu pajdo puno filozofije ,kosto je ovaj gore momak reko uzmes bas ono sto mozes i polje obuc :D
Ja sam premršav za odijelo neko, imam 68 kilograma i visok sam 187 cm, znači skontaj kakav sam.
Ma odjelo neko lagano i to je to, nemas se sad nesto previse napucavati, nisi treba.  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.