Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nestao Chelseaev helikopter

1.080 pregleda · 25 odgovora · otvorena 02.05.2007. u 22:31

Policija je krenula u potragu za privatnim helikopterom u kojem je navodno bilo četvero ljudi iz Chelsea, a koji je nestao samo par sati nakon sinoćnjeg polufinalnog susreta Lige prvaka na Anfield Roadu.

Incident se dogodio na povratku s sinoćnje polufinalne utakmice Lige prvaka, a helikopter je nestao sa radara negdje u blizini Peterborougha.

Još nemamo sve detalje, ali znamo da je riječ o helikopteru s dva motora Squirrel koji je uzletio sinoć iz Zračne luke John Lennon oko 23 sata prema jednoj privatnoj adresi u blizini Peterborougha. U njemu se nalazilo četiri ili pet osoba. - rekao je policijski glasnogovornik.

Negdje blizu Peterborougha je i nestao sa radara. U ovom trenutku nastojimo saznati nešto više. Najbolji scenarij bi bio da su negdje prisilno sletjeli.

Na službenom web-site-u Chelsea osvanula je informacija kako su svi službenici kluba na broju te kako nastoje saznati da li je netko vezan za klub bio u nestalom helikopteru.

1996. godine potpredsjednik Chelsea, Matthew Harding poginuo je pri padu helikoptera.

Dodatak: Oko 12 sati policija je u šumi pokraj Wansford pronašla srušeni helikopter, a pretpostavlja se da nema preživjelih.

http://www.eurosport.com/football/premiership/2006-2007/sport_sto1168144.shtml
http://www.chelseafc.com/xxchelsea180706/index.html#/page/NewsHomePage/list_2209129_1

Prema posljednjim vjestima navodi se da niko nije preživio....
evo ga kod mene na garazi

Post dobio šamar od abasi

čudno , nema ni yasse od sinoć.

provaljenu u kucu Reine(golman Liverpool-a)..

ukraden novac,nakit i porsche koji je kasnije zapaljen

fudbal je cudo

btw...sinoc se desilo
Abramovic nezadovoljan rezultatom ubija presjednika Chelsija
To je tako logicno
drogba ala mu rahmetile

Citao sam ovo prije par dana , i pronadjen je ..
               .veLahavLe` je napisao/la:

fudbal je cudo

upravu si...

a ne kontam mrsko mi 2 puta citati
kaze da su se brojali i niko im ne fali iz kluba jel' tak

A ko li je sada u helikopteru, ma sigurno neki nafiksani huligani, znate vi engleze
               Daesthanas je napisao/la:

loood si ajd bar za yassu se nemorate brinut nece njega Bog jos sebi a sto se tice ovog zalosno je to ali opet se nemoze poredit s tragedijom koju je manchester dozivio neznam tacno koje godine kad je avion njihov pao s igracima !!
evo ga kod mene u kuci, dok mi ne kupi steam nece nikud.
               Bombarder je napisao/la:
loood si ajd bar za yassu se nemorate brinut nece njega Bog jos sebi a sto se tice ovog zalosno je to ali opet se nemoze poredit s tragedijom koju je manchester dozivio neznam tacno koje godine kad je avion njihov pao s igracima !!

ma ako su svi na broju onda je to neko bze ukrao samo uzbunu da digne
btw za tebe
to je bilo 62 ili 63 god kada je avion pao i svi su izginuli a tada je man untd trebao da igra sa crvenom zvezdom polufinale....

hmmm i meni je govorio da ce uzet neku kucu u blizini Peterborougha heheheheh
Svasta !
To je garant neki bosnjo mahno helic

hmm pa mislim bili smo zajedno pa je z*** toga kod mene na garazi

Rev. je napisao/la:
Citao sam ovo prije par dana , i pronadjen je ..

Tekma je bila sinoc , helikpter je nestao sinoc

Neznam gdije si mogao citati to " prije par dana "

hahahah, dobra zi!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.