Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

1 Maj rezultati

1.113 pregleda · 65 odgovora · otvorena 01.05.2013. u 20:05

eo i 1 maj skoro pa prodje :/ meni pokvari vijest da mi je od prijatelja brat udario s motorom  imo sudar ..... :/ inace sve super,alkohol,cuga itd ae malo ako ste tu napisite
U sustini kod svakoga isto.Cuga je glavna u svemu i kad se tuguje i kad se veseli  ;)
Čista dosada, familijarni roštilj i no life na kompjuteru. Nisam nešto puno popio, eto...
Đe ste cugaši nisam vas prepozn'o.
I ja se ubio, popio sam 2 litra Juicy-a od narandže, jedva tipkam.
Krčmarice šike daj  

Proveli se malo na Boračkom, jeli, popili, čak smo i na komp uletili  
exampLe_ je napisao/la:
Đe ste cugaši nisam vas prepozn'o.
I ja se ubio, popio sam 2 litra Juicy-a od narandže, jedva tipkam.
Mora da si mjeso pica haha :D
IBRAHIMOVICC je napisao/la:
Mora da si mjeso pica haha 
Jašta radi  .
išo radit, eo maloprije došo u sarajevo, odo uzet 5 piva u prodavnici, imam đox, lijepo u kvart sjest, cugat, naduvat se i kuci spavat 
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika

Kad vidim današnji datum zlo mi dođe.

Uredu slavi se to, ali mi ne ide u glavu jedna stvar, svugdje u svijetu je danas bilo protesta, samo u našoj domovini nije? Ne razumijem također kad mi neko kaže da nam ne valja bosna, nema se para i slično, a kada dođe taj dan, svako odjednom ima para i bitna vam je cuga=alkohol....

Stvarno nemam ništa protiv toga, ali se previše desi saobraćajnih nesreća na ovaj dan, mnogo je pijanih, mnogo je tuča, i naravno meni dođe zlo kada to isto vidim na internetu, poginuo ovaj, poginuo onaj, a razlog pa eto popilo se, pa zar se ne može otići negdje i na miru zapaliti roštilj i veseliti se bez alkohola? Neki dan momak sa g.ba kaže da ima 14 godina i da mu je bitno da popije? Da mu je alkohol sve u životu, e to meni ne ide u glavu, ove današnje generacije, ovi iole stariji momci mi govore da ih je stid maloljetnika koja prave isključivo probleme, jer kako kažu život je jedan, pa druže, tu samo jednom griješiš, napiješ se ko dječak [maloljetnik] budeš mangup dođe veći mangup od tebe i polomi te. Sve u svemu današnji dan je barem meni bio super uz porodicu i rođake, naravno alkohola nije bilo "nisam neki vjernik da svima dobacujem što piju etc, ali stvarno je žalosno šta pojedinci rade, kupe alkohol a ostalo da jedu to ništa"

Svako dobro, i naravno pamet u glavu 

Post dobio aplauz od DZAVID

exampLe_ je napisao/la:
Jašta radi  :D.
Znas kako kazu "ZIVOT SE SVODI NA TRI BOCE" Flasa za mlijeko kad si mali, flasa od piva kad si veliki i na kraju INFUZIJA.
IBRAHIMOVICC je napisao/la:
Znas kako kazu "ZIVOT SE SVODI NA TRI BOCE" Flasa za mlijeko kad si mali, flasa od piva kad si veliki i na kraju INFUZIJA.
Kod mene je to drugo Juicy tetrapak od litar i po.
Lagano, janje najeo se ko konj 
Cugo nisam jer ne pijem, samo kola,fanta i ostala gazirana sranja 
Danny1312 je napisao/la:
Krčmarice šike daj  

Proveli se malo na Boračkom, jeli, popili, čak smo i na komp uletili  
Ne kontaju oni sta si reko ! 
jarne moj ja sam prijatelja izgubio prije 20 ak dana.. sve rijeci su bile suvisne,sta god da se kaze bilo bi suvisno,al eto prvih dana nije bilo dobro kasnije jbiga skontas si da vrijeme ide sta se moze tu... vrijeme prolazi brate
Elysium je napisao/la:
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika

Kad vidim današnji datum zlo mi dođe.

Uredu slavi se to, ali mi ne ide u glavu jedna stvar, svugdje u svijetu je danas bilo protesta, samo u našoj domovini nije? Ne razumijem također kad mi neko kaže da nam ne valja bosna, nema se para i slično, a kada dođe taj dan, svako odjednom ima para i bitna vam je cuga=alkohol....

Stvarno nemam ništa protiv toga, ali se previše desi saobraćajnih nesreća na ovaj dan, mnogo je pijanih, mnogo je tuča, i naravno meni dođe zlo kada to isto vidim na internetu, poginuo ovaj, poginuo onaj, a razlog pa eto popilo se, pa zar se ne može otići negdje i na miru zapaliti roštilj i veseliti se bez alkohola? Neki dan momak sa g.ba kaže da ima 14 godina i da mu je bitno da popije? Da mu je alkohol sve u životu, e to meni ne ide u glavu, ove današnje generacije, ovi iole stariji momci mi govore da ih je stid maloljetnika koja prave isključivo probleme, jer kako kažu život je jedan, pa druže, tu samo jednom griješiš, napiješ se ko dječak [maloljetnik] budeš mangup dođe veći mangup od tebe i polomi te. Sve u svemu današnji dan je barem meni bio super uz porodicu i rođake, naravno alkohola nije bilo "nisam neki vjernik da svima dobacujem što piju etc, ali stvarno je žalosno šta pojedinci rade, kupe alkohol a ostalo da jedu to ništa"

Svako dobro, i naravno pamet u glavu 
Uglavnom se slažem,dijelimo isto mišljenje 

OT:Dobro se proveli po livadama se zajebavali,ne cugam jbg "sportski tip " 
Ma meni cista ludnica , rostilj smjeh i bruku zajebancija 
brate pio i pusio 26 sati kako mislis da se osjecam ? bolan oci mi ko kod zmaja , ne mogu da disem , jedva tipkam ... sad skontaj kako je bilo XD
uzivo na izletistu uz sarajevsku svecanu prvomajsku robu 

Nismo nesto pili,uglavnom s jaranima i pi****a,odlicno
sasvim sam zadovoljan 
Ma sve je bilo super danas.
Stacu sjedio kod kuce sa familijom,msm ono boli me k**** smijem zapalit pred starcima i tako to.

Lijepo se rostiljalo u vocnjaku,ono prava uzivancija.
Amidje su dosta popile pa evo nagovaram ih da odu pjesice kuci,pijani ko letve.

Hvala Bogu,nisam kapi alkohola popio evo ima 2 godine ;)
Vecinu dana sam proveo u kuci, Coca Cola+Cigare+Telka i uzivaj ;) Izgladnim odem do rostilja,navadim sebi i tak ;)

Msm ono,sutra cu se sjecat kako sam se proveo,dok ce ove "pijandure" bubat nesto izmisljat tople vode kako se provode :D

Lijepo je slaviti 1. Maj al brate mora se piti u odredjenoj kolicini :S Ovi ovdje pjevaju neke pjesme pojma nemam ni rijeci :D hahhaahah

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.