Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Poklon za rođendan

748 pregleda · 45 odgovora · otvorena 28.04.2013. u 21:43

Pozdrav ljudi, ovako ,jest da je malo offtopic ali nemam se kome vise obratit nego netu . Za 3 dana djevojci rodjendan(1.maj) , a ja ne znam sta bi kupio, ali volio bih da to bude nesto sto ce se sjecati, nesto simbolicno.
Buđet mi je nekih 50-tak KM-ova.
Pa imate li vi kakvih prijedloga ? Naravno nemojte se glupirati.
Kontao sam napisati neku porukicu, poklon.. btw. bit cemo citav dan kod mene.

#Necu neke lancice, prstenove jer to ne voli
#Kino ne radi za 1.maj
#Parfema ima na bacanje
#Cokola- pojest ce ga za 2h
#Cvijece- bit ce joj na stolu 10 dana i kanta
#Necu vibratore i slicno.

Nagrada 2KM kredita il' premium.
Procitao sam pravila i ne vidim nigdje da ih krsim.
Zabranjeno dizanje tema za rođendane, teme će se automatski brisati. Odnosi se na dizanje tema tipa "sretan rodjendan tom i tom ha hu"
dixbn je napisao/la:
Gleaj što jaranu namiče pos'o haha

/ontopic

Prstenove ne voli
Cokola - pojest ce ga za 2h
Cvijece - bit ce joj na stolu 10 dana i kanta

Jesi ti siguran da je to žensko?
Ma ono realan sam, samaraj kad smo majmuni XD

Slazem se s tobom, ali ja kontam da sam mu dao dobru ideju za poklon, ono originalno je, a ako ni to ne prodje boze moj nek joj kupi slicice pokemona...
dadneš joj tu petobu i nek kupi sebi šta hoće ha ya, tako meni daju HAHAHHAHA :3
Uzmeš joj nekog velikog plišanog medu,kupiš srce sa svojim imenom i njenim i staviš pored mede.jednu ružu simbolično kao i bombonjeru može ti biti 30 km 
Un4giveN je napisao/la:
Uzmeš joj nekog velikog plišanog medu,kupiš srce sa svojim imenom i njenim i staviš pored mede.jednu ružu simbolično kao i bombonjeru može ti biti 30 km 
Ruza uvijek ide u paru(2, 4, 6, 8...)
Kupio sam joj nekog smedu(srednje velicine , parfem i 4 ruze(2 crvene i 2 bijele). Jos samo treba da skontam sta cu joj napisati na malom papiricu 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.