Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[GBA MIX] Žalba

834 pregleda · 25 odgovora · otvorena 28.04.2013. u 18:31

Pozdrav svima

Evo podigao sam temu, javio sam se skiletu, i nemojte je kantirati. Čovjek koji vodi mixeve, simba, je jedan dobar momak i nemam ja ništa protiv njega, i slažem se da on može voditi mixeve. Ali, ovo što se dešava na ovim mixevima je stvarno prešlo svaku mjeru. Završio sam mix koji je podigao Šutalo i sve je proteklo u najboljem redu, nismo se svađali i sve to. Zatim u sobu ulaze faint i 'Čustomzzi i odmah počinje nekakvo prepucavanje. Ali hajde, 'Čustomzzi diže mix i adduje se nas 10. Kada smo se addovali, citiram riječi Čustomzza : "Eh sada ko od vas dobro igra i ko ima "čit", ajde da igra sa mnom." I sebi pravi "heatonsku" ekipu, koja i nije toliko jaka, ali je prejaka u odnosu na ovu drugu.
Ali hajde, iako je očito nezadovoljstvo druge ekipe, u kojoj sam i ja igrao, počinjemo mix.

No, mi smo se organizovali i prvu rundu s lakoćom uzeli. Momak kojem je na portalu nick sweetbullet, riješava relativno sam rundu sa 4 ubistva. No, zatim POSLIJE PRVE RUNDE, počinje prozivanje od fainta, citiram : "Sweet ti neki online potti . ." Na to se ja nadovezujem sa riječima "NE PROZIVAJ!" jer poznajem momka, igrao je više puta na lan turnirima, na što on odgovara kako više neću mixa zaigrati. Uostalom, tu je demo i on ima pravo tražiti demo i dobiti će ga u to sam siguran sto posto. Nakon ovih mojih riječi, dobijam kick sa TeamSpeak servera i sa servera na kojem se igra. Odmah za mnom izlaze i ostali članovi moje ekipe sa servera, iako im ja nisam rekao, i mix se stopa.

[screenshot]

Svi ulazimo u main channel i počinje rasprava. Ja sam, opet ponavljam, kikovan sa servera. Čustomzzi opet diže mix i uvodi svoje "13. pravilo" da ne smiju mixeve igrati ja(sanjo), dzoint i Insanez. Ja ga pitam zašto džoint, i dobijem odgovor "ZATO ŠTO JE RETARD." Odmah se okanim, shvatio sam o kakvim je maloumnim ljudima riječ i ne želim se addati na sljedeći mix. Čustomzzi je podigao mix, i napisao šta je napisao, i adduje likove koji nemaju PROFIL NA GAMERSU. Iako su se 3 momka addovala na temu, opet igraju momci koji nemaju profil. Ekipe po starom, on dijeli kako je njemu volja, citiram: "HAHAHA ovog 12. pravila čuj ravnomjerno podijeliti ekipe hahahah." U svoju ekipu opet stavlja heatone, dok su u drugoj ekipi mladji i slabiji igrači.

[screenshot]

Iako znam da ću dobiti ban sa mixeva, morao sam iznijeti mišljenje, koje vjerujem da djeli 50% igrača GBA mixeva.

Želio bih i vaše mišljenje u komentare, mislim mišljenje ovih momaka što igraju MIXEVE. HVALA

/ciao
Prozvanja je uvijek bilo i uvijek ce i biti jer je to mentalitet noobovskih igraca koji zele da su prvi i bolji po svaku cijenu i ako je neko bolji od njih to ih vrijedja. Samim tim i pocinje prozivanje i na to se ne treba obazirati. Ja dok sam igrao mixeve zadivio me momak zyla zilla zycon kako vec znali su ga prozivati svaki mix momak je sutio i igrao i svaki je demo uploadovao i nista nije dokazano. Respect za to.

Post dobio šamar od bU

abblle je napisao/la:
Prozvanja je uvijek bilo i uvijek ce i biti jer je to mentalitet noobovskih igraca koji zele da su prvi i bolji po svaku cijenu i ako je neko bolji od njih to ih vrijedja. Samim tim i pocinje prozivanje i na to se ne treba obazirati. Ja dok sam igrao mixeve zadivio me momak zyla zilla zycon kako vec znali su ga prozivati svaki mix momak je sutio i igrao i svaki je demo uploadovao i nista nije dokazano. Respect za to.
al lika proziva admin ,+ kickovao je sweetbulleta sa meca i ,ts servera i "uvalio" nam heavya .
BLMM je napisao/la:
al lika proziva admin ,+ kickovao je sweetbulleta sa meca i ,ts servera i "uvalio" nam heavya .
kikovao sam sanju za meca nemoj lagat garibu jedan
To se desi kad se balavurdiji admini dodijele.Naravno uvijek ima izuzetaka al vecina admina djeca mala napacena ,ne smao admina nego i igraca .Neki dan meni se naso neki mali kurcit ,on bi nesto vodio ,meni pametuje ucio bi me kako igrat.I da narvno te psovke mrtvih familija preko csa,a u njemu nea metar ipo ... Pobit sve treba
BLMM je napisao/la:
ne kazem za to, treba kazniti i ovo psovanje po tsu, bogaranje i sl. Ali sto se prozivanja tice to je moje misljenje
Još jedan klasičan dokaz ko nam vodi mixeve. BLMM tvrdi da je sweet kikovan iz sobe prije nego što je demo dao, a faint se s tim ne slaze I ODMA IDU KICKOVI I MENI I BLMU .. . .

DEMO OD MIRZE [sweetbullet] http://www.wikiupload.com/D4WILES3JC04UW5

UBUDUĆE PREGLEDAJ DEMO I NEMOJ RECI KO SI TI MENI DA TI JA GLEDAM DEMO .
ma kreteni sve ba , ja sam nek davno pokuso odigrat par mixeva i kad sam vidio kakvih sve retarda ima odustao sam skroz , kad mi se igra odem na pub ispucam se i cao , sta se ja imam peglat sa njima
Prvo sanjo sta pricas . Nez za ovo prvo ali ovo drugo za "Heatonsku ekipu " i "LOW EKIPU" . Mi smo njih win drug . i to 15 11 . GG
A za ove gore momke sto pricaju da se djeci daju admini a i ne igraju momci na mixevima. Pola od vas je 97-99 godiste. Nek me citira ako nisam u pravu.
I OPET ME CITIRA AMEE KOJI JE 96 GODISTE ODIGRAO JEDAN LAN TURNIR. I ON ZNA IGRAT CS-A ON IMA PRAVO PRICAT O MIXEVIMA A JEDAN MIX ODIGRAO.

Post dobio šamar od bU

EsiMiDobaaar je napisao/la:
A za ove gore momke sto pricaju da se djeci daju admini a i ne igraju momci na mixevima. Pola od vas je 97-99 godiste. Nek me citira ako nisam u pravu.
I OPET ME CITIRA AMEE KOJI JE 96 GODISTE ODIGRAO JEDAN LAN TURNIR. I ON ZNA IGRAT CS-A ON IMA PRAVO PRICAT O MIXEVIMA A JEDAN MIX ODIGRAO.
ti se kume svaki match kurcis, ubije te neko pises na say bez razloga
Prvo nije mi jasno što se ti petljaš kad faint ili ja govorimo nekom igracu nesto oko cita ili tako nesto!? Kik si dobio jer si smarao na say (simba nam je fino rekao da igrac koji smara na say dobije kik ako nece da prestane). Zatim je insanez izasao sa servera sam (zbog toga se dobije ban kolko ja znam !?) i ja sam morao stopati mix.

Ekipe ja djelim kako ja hocu (kolko ja znam od pocetka mixeva se djelilo kako admin hoce). Cisto da se zna zadnja 3 mixa sam izgubio (16-8,16-11,16-12). Toliko o tome kolko je moja ekipa jača od protivničke.

12. pravilo koje sam napisao je na pocetku bila zajebancija (kada sam dzointa stavio da je banovan i nenofa), ali kada si ti počeo da mi psuješ mater i takve stvari to pravilo je važilo !!!

Što se tiče kikovanja tog nekog sweeta ja sa tim nemam veze tako da nemoj mene oko toga smarati, a ja prozivam kad se iznerviram i to zna većina igrača koji često igraju mixeve (naravno to prodje bez posljedica ).

Svakako sam vedadu davno reko da mi skine admina tako da...

I SAMO DA KAZEM DA SU MI NAJJAČI OVI LIKOVI ŠTO PIŠU STVARI O MIXEVIMA A NIKAD MIXA NISU ODIGRALI !!!!!!!!!!!
Customzz je napisao/la:
Prvo nije mi jasno što se ti petljaš kad faint ili ja govorimo nekom igracu nesto oko cita ili tako nesto!? Kik si dobio jer si smarao na say (simba nam je fino rekao da igrac koji smara na say dobije kik ako nece da prestane). Zatim je insanez izasao sa servera sam (zbog toga se dobije ban kolko ja znam !?) i ja sam morao stopati mix.

Ekipe ja djelim kako ja hocu (kolko ja znam od pocetka mixeva se djelilo kako admin hoce). Cisto da se zna zadnja 3 mixa sam izgubio (16-8,16-11,16-12). Toliko o tome kolko je moja ekipa jača od protivničke.

12. pravilo koje sam napisao je na pocetku bila zajebancija (kada sam dzointa stavio da je banovan i nenofa), ali kada si ti počeo da mi psuješ mater i takve stvari to pravilo je važilo !!!

Što se tiče kikovanja tog nekog sweeta ja sa tim nemam veze tako da nemoj mene oko toga smarati, a ja prozivam kad se iznerviram i to zna većina igrača koji često igraju mixeve (naravno to prodje bez posljedica ).

I SAMO DA KAZEM DA SU MI NAJJAČI OVI LIKOVI ŠTO PIŠU STVARI O MIXEVIMA A NIKAD MIXA NISU ODIGRALI !!!!!!!!!!!
insanez je napustio mec normalno ,kad ste nam kickovali 2 igraca sa servera i ubacili nam heavya,kojem je cijeli T team rekao da ne ulazi ,i livali smo ,a naravno negiraju na teamspeaku da ste nam muvali heavya da igram.
Dok ja nisam rekao liku da mi to potvrdi ,dokaz http://prntscr.com/12jrk8
BLMM je napisao/la:
insanez je napustio mec normalno ,kad ste nam kickovali 2 igraca sa servera i ubacili nam heavya,kojem je cijeli T team rekao da ne ulazi ,i livali smo ,a naravno negiraju na teamspeaku da ste nam muvali heavya da igram.
Dok ja nisam rekao liku da mi to potvrdi ,dokaz http://prntscr.com/12jrk8
Ja sam rekao da ja nemam nikakve veze sa tim muvanjem hevija tako da me nemoj smarati.

Svaki igrac koji izadje sa mixa a ne nadje sub treba biti banovan koliko ja znam !?
Svi ćete biti banovaTi sa mixeva ! 

Post dobio šamar od bU

Milan_Tarot je napisao/la:
Svi ćete biti banovaTi sa mixeva ! 
Mixova*

Post dobio šamar od bU

Customzz je napisao/la:

Što se tiče kikovanja tog nekog sweeta ja sa tim nemam veze tako da nemoj mene oko toga smarati, a ja prozivam kad se iznerviram i to zna većina igrača koji često igraju mixeve (naravno to prodje bez posljedica :D).

"I SAMO DA KAZEM DA SU MI NAJJAČI OVI LIKOVI ŠTO PIŠU STVARI O MIXEVIMA A NIKAD MIXA NISU ODIGRALI !!!!!!!!!!! "

Ako si ovo na mene mislio ,slobodno ti mene citiraj necu te pojesti...

Posto nisi bas precizno rekao za ove mixeve kad nisam odigro mixa,sad ce tebi fino ciko sve objasniti.Znaci ja sam bio medju cestim igracima na prvim g.ba mixevima koji su se igrali (prije 3-4 godine) Imam slika u galeriji od mixeva pocetkom 2010,a siguran sam da su i prije bili g.ba mixevi tako da tu ta tvoje teorija "nikada mixa nisu odigrali otpada " .

Eh ovi novi mixevi ,tj nedavno sto su ponovo krenuli...Tu sam odigrao 5-6 meceva i ja mislim da je to sasvim bilo dovoljno da steknem negativan dojam o novim mixevima ,tj vidio sam sasvim dovoljno negativnih stvari ,koje se PRIJE NIKADA NISU DESAVALE.Naravno uvijek je bilo prozivanja za cheat,al to su sitnice demo bi se postavio itd itd.Al psovanja od strane male djece i te stvari ,Boze sacuvaj ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.