Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 100 bodova

asus RT-N10E

197 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.04.2013. u 20:34

Ne znam odakle da počnem, al najradije bi ga razbio u paraparčad  .

Problem je sljedeći.
Danas mi drug donese ovaj Router koji je radio bez problema, sve dok nisam ištekao LAN kablo na par trenutaka i vratio ga na isto mjesto.

Prilikom konektovanja na mobitel sve je OK, ali kada nađem signal on traži nekakvu prijavu i uđemi samo u stimulantne postavke preko mobitela da ja štimam tamo, probao sam sve i svašta ali neće....

Ko pomogne evo neke nagrade od mene  .
Je li ti pise problem u autentifikaciji na mobitelu ili nece nikako da se spoji, btw. ako mozes na steam dodji lakse je da popricamo.
orochi je napisao/la:
Je li ti pise problem u autentifikaciji na mobitelu ili nece nikako da se spoji, btw. ako mozes na steam dodji lakse je da popricamo.

Samo ovo  .
ako ti je prije radilo normalno, samo odradi tvornicki reset i sve bi trebalo biit normalno, kod mene je isti router i nisam imao nikakvih problem do sad xD
brick je napisao/la:

Samo ovo :r .
kucaj IP u browser i probaj podesiti ruter settings , ako ne mogne resetuj ga :D
E pa ne znam, 4 je***a sata se mučim i sve radim, i dođe neko ponavlja mi isto na PM i na temi  .
http://www.ehow.com/how_8359199_troubleshoot-asus-rtn10.html

Ako već nisi naišao na link, i putem stima sam ti poslao, čisto da se zna, problem leži pod rednim brojem 3.

Pokušaj taj program instalirati za njega, ako uopšte ima da se instalira.

Good luck 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.