Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pozdrav svima

1.172 pregleda · 62 odgovora · otvorena 25.04.2013. u 19:13

Pozdrav narede , nisam sam vas vidio 1000 godina, jestel zivi,,,,,,,, zelim sve najboljeeeeeeeeee

POoozzzzzzzzzzZZzzzZzzz
Oooo pa gdje si Muhamede kuco stara 
Kad već dajete i njemu aplauze dajte i meni. Merhaba. 
pristup zabranjen xDDD
xE0N je napisao/la:
konobar ponesi gajbu pive 

ee dje je onaj boki jel ziv , nisam ga vidio sto godina xD
boki ti je u "Neđarićima" u starackom domu   
hahaha i ti živ  
Pozdrav i tebi. 
KilluminAti je napisao/la:
boki ti je u "Neđarićima" u starackom domu  :D :D
hahahah hajmo mu posjeti ponjet cemu mu malo vutre i pive da mu mirise xD nadam se nece ga strefit šlag xD
Sad svi dvanestogodisnjaci i novajlije pisu ko si ti, kao da su oni oduvijek tu, a sto jest jest, preovladavaju vecinski na portalu 
rason je napisao/la:
Sad svi dvanestogodisnjaci i novajlije pisu ko si ti, kao da su oni oduvijek tu, a sto jest jest, preovladavaju vecinski na portalu :)
haha moram se prilagoodit, odo ja guzit malo nek dr***u xD molim šamar za ovo :d
rason je napisao/la:
Sad svi dvanestogodisnjaci i novajlije pisu ko si ti, kao da su oni oduvijek tu, a sto jest jest, preovladavaju vecinski na portalu :)
Selam Alejk momče od 30 godina
y0 nigga nek i tebe 
rason je napisao/la:
Sto se ti pravis kao da si vjecnost proveo na gamersu,je li rasoL?
rason je napisao/la:
Sad svi dvanestogodisnjaci i novajlije pisu ko si ti, kao da su oni oduvijek tu, a sto jest jest, preovladavaju vecinski na portalu 
I ti si bio novajlija, a realno ti si tu 3 godine, tako da to nije nešto pretjerano dugo.  
vratio se old sql boy 
Evo Legende  
xE0N je napisao/la:
haha moram se prilagoodit, odo ja guzit malo nek dr***u xD molim šamar za ovo :d
Xeon zapalio si gamers ovim uletom.  povratak otpisanih xd
DestinatioN je napisao/la:
ko si ti?
Ovo je neko što ti vjerovatno nikada nećeš biti na gamersu.  
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ::Troll::
Znači živ si još  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.