Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Trazim Strategiju

273 pregleda · 20 odgovora · otvorena 25.04.2013. u 11:17

Jel ima neko neku gotivnu strategiju koja moze na ovaj racunar

64 mb graficka
448 rama
1,51 procesor

znam za , stronghold,warcraft...ako imate neke druge :))
Age of Empires1,2,HD+ekspanzije
Empire Earth+ekspanzija
Age of Empires III
Age of Empires II HD edition
Age of Empires I
Stronghold 3
Rise of nations
Red Alter 2
Empire Earth
Cossacks Back to War nema jace stvari , i sad bi je igro kolko je dobra, a izalsa ima preko 15 godina :)
AEO najjača , ili igraj brate traviana  
Age of Mythology + The Titans expanzija.

Dobra strategija pravo, a i moze ti sigurno.
TraXes je napisao/la:
brale to nije kompjuter to je kanta...
pa nemoj ba izazivati covjeka.vidis u kakvoj drzavi zivimo nismo svi u stanju da sebi kupimo.ako imas bolji nemoj se hvalit jer ocito ne znas kako je onom ko nema!
waha_gozn je napisao/la:
pa nemoj ba izazivati covjeka.vidis u kakvoj drzavi zivimo nismo svi u stanju da sebi kupimo.ako imas bolji nemoj se hvalit jer ocito ne znas kako je onom ko nema!
Ko da ja nebi volio imati jaci racunar , al nema se para , zato moram igrati igrice stare po 15 godina
waha_gozn je napisao/la:
lol s tim gore postom nisam mislio nista ozb, znaci bukvalno zajebancija, a komp s tom gore konfiguracijom je oko 10-60 KM, sto znaci dodati jos pisljivi 100 KM nije nikakvo bogatsvo, a on moze da ima bolji da hoce, ovako placa minimalno 15 KM mjesecno za internet sto u godini iznosi 180 KM pa sad ti skontaj ko nije u stanju da kupi malo bolji racunar :/

http://www.pik.ba/artikal/6649594/racunar-intel-pentium-4-2-4ghz-ram1gb-hdd-80gb/

Cjena 65 KM :/ jos popust na gotovinu xD
TraXes je napisao/la:
brale to nije kompjuter to je kanta...
Šta ti imaš podcjenjivat njegov kompjuter , bolje ikakav nego nikakav , ako neko nema para da kupi drugi boli tebe džon za to , nemoj se mješat tamo gdje ti nije mjesto !
Rise of Nation ako se mene pita najbolja strategija koju sam ikad odigro  
gigs1 je napisao/la:
Šta ti imaš podcjenjivat njegov kompjuter , bolje ikakav nego nikakav , ako neko nema para da kupi drugi boli tebe džon za to , nemoj se mješat tamo gdje ti nije mjesto !
Ja sam VEGETA, a vidim i ti imas kantu od graficke :) nabavi si novu :/
TraXes je napisao/la:
Ja sam VEGETA, a vidim i ti imas kantu od graficke :) nabavi si novu :/
Ni ' vegeta se ne mješa u ono što ne treba ;) a meni bolja ne treba , meni komp. služi više za neta i yt nego za igrica , od igrica samo CS 1.6 , James Bond Blood Stone i COD 2 :)

U tebe 4870 i puno bolja lol ! I nabavi sebi malo bolji procesor pa onda govori za grafu ;)
gigs1 je napisao/la:
Ni ' vegeta se ne mješa u ono što ne treba ;) a meni bolja ne treba , meni komp. služi više za neta i yt nego za igrica , od igrica samo CS 1.6 , James Bond Blood Stone i COD 2 :)

U tebe 4870 i puno bolja lol ! I nabavi sebi malo bolji procesor pa onda govori za grafu ;)
Brale ti ne znas ni sta je graficka, pogledaj malo na netu 4870 DDR5 256bit OC, i informisi se :) rejtovi na windows 7 za graficku su 2 x 7.5 od maximalno 7.9 pa sad ti skontaj kako imam losu graficku ha ha a za procesor da ne govorim xD

A mojne sad meni tu suplje igras samo cs 1.6 i cod 2 jer ti jedino to moze da bi normalno funkcionisalo sve ostalo low :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.