Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Polufinale :)

979 pregleda · 63 odgovora · otvorena 23.04.2013. u 22:39

Huhu

Mene je ovo bilo sramota gledati :)

Vasi komentari

Koliko god je Barcelona ostecena Bayern je definitivno vise
Pratim Barcelonu vec godinava, navijam za nju itd.I ja kao navijač mislim da polako dolazi kraj tika-take.Ljudi kontaju polako kako se oduprijet i kako protiv tika-take.Prije 1-2 godine bili su svjetska sila kojoj niko ama bas niko nije mogao nista.I sad su oni svjetska sila, velesila, ali ipak se nadje neko ko moze da nadigra tika-taku.
Pored toga, dosta se stvari desavalo u klubu tako da bi me cudilo da su ostali o onoj top formi i fizicki i psihicki.Sve od oboljenja Abidala,odlaska velikog gospodina Gvardiole,povrede Villa-e zbog koje nije igro sezonu skoro, itd otd da ne nabrajam sad.

Sto se sinosnje utakmice tice, gresaka je bilo mali milion (mislim na sudije).Ne kazem ja da je Bayern dobio zbog sudija, stvarno njima svaka cast, ljudi su igrali ko zivotinje, ali : 3 od 4 gola su neregularna, sto se moglo odma vidit ko god je pratio utakmicu, 2 penala za Bayern nisu dosuđena itd.Mislim da sudije ove sezone LP nisu na nivou uopšte, nisu dorasli ovakvim teskim utakmicama.Sjetimo se crvenog kartona, Ibrahimovićevog gola iz opsajda i vise nego ocitog, jos dosta golova iz opsajda i tako dalje ima jos dosta primjera.

Da ne duljim vise, Barceloni polako pocinje dolaziti kraj, Bayern ove godine lagano uzima titulu, odo u kladionicu kuću stavit na bayerna.Drago mi je sto je tako, jer su bavarci moj 2. najdrazi klub na svijetu.

Mia san Mia ♥
742 je napisao/la:
Prestanite dizati teme.
Bitan je posjed lopte . Barsa ♥
Nadjuže ste držali posjed lopte u golu ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.