Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Americki univerzitet Sarajevo

205 pregleda · 11 odgovora · otvorena 22.04.2013. u 20:22

Pozdrav narode
Cetvrta sam godina Sportskog smijera Pete Gimnazija.Upisujuci ovu gimnaziju, planirao sam nastaviti dalje na DIF-u. Medjutim vidim da se slabo trazi taj posao kod nas pa su nam u skolu dosli ovi iz AUBIH. Stvarno su me zainteresirali posebno smijer za tehnologiju koju pored sporta veoma volim. Sad me zanima kakav je to fakultet, odlican sam ucenik, kad je prijemni, da li su prizante diplome, i tako.
Ako ne valja da navedete neke razloge
HVALA
Priznato je sve, pogotovo euri , dolari i marke koje dajes prilikom upisnine. 

Samo pogledaj kolko je godina na tom faxu i ne trebam ti nista vise reci. 
Saevus je napisao/la:
Ovo je gejmerski forum da pitas za vezano u vezi tehnologije a ne za fax , koliko kosta burek itd ..

Ako te zanima nazoves provjeris sve kako sta
http://www.aubih.edu.ba/ba/contact.php
Izvinjavam se na offtopicu ;
Jel moralno da spamas ? Momak trazi da mu neko iz licnog iskustva objasni, a ne da mu das link. Sigurno su mu u skoli dolazili i predstavljali fax. Mogao je i on guglat.
I btw caffe shop - Sve i svasta nadovezano na nista..
Hhh ja dok sam u srednjoj bio dolazili su ti ljudi iz američkog univerziteta iz Sarajeva. Gledam ono koliko je upis na godinu ili ovako nešto . Preko 5000 KM , možda čak oko 10 000 KM. Ne sjećam se sad tačno al to upisati moraju ti baš biti podobro puni džepovi.
forgy je napisao/la:
Izvinjavam se na offtopicu ;
Jel moralno da spamas ? Momak trazi da mu neko iz licnog iskustva objasni, a ne da mu das link. Sigurno su mu u skoli dolazili i predstavljali fax. Mogao je i on guglat.
I btw caffe shop - Sve i svasta nadovezano na nista..
Hvala ti drug
Cijena je 800 eura, pokusao bih ici na neku stipendiju koliko toliko, ali me zanima da li je priznata diploma, kada je prijemni za upis, Hvala
Gadgett je napisao/la:
Hvala ti drug
Cijena je 800 eura, pokusao bih ici na neku stipendiju koliko toliko, ali me zanima da li je priznata diploma, kada je prijemni za upis, Hvala
Brate moj da ti ja ovako objasnim, djevojka mi je htjela upisati ausbih. Isti smjer kao i ti tehnologija. Cijenu znas, e za stipendiju trebas imati na prijemnom vise od 95% testa. Kako bih mogao dobiti stipendiju, ostalo brate ne znam. Vidjecu jos sa djevojkom, pa cu ti PM poslati.

Lijep pozdrav za tebe 
Gadgett je napisao/la:
Hvala ti drug
Pa kada je prijemni, to ti sigurno necemo mi reci, jer nismo ni dekani ,a ni iz dekanata fakulteta. Priznata je diploma , ipak je Americki fakultet i mislim da si fulio cijenu.
Priznat, naravno. Mada, počinju kružiti nekakve priče oko toga.
Ako se ne varam, 11.000,00 KM je godina.
Možeš se finansirati putem studentskog kredita.
Postoji dobra šansa da ti oni nađu posao neposredno nakon završetka. Znam nekoliko njih koji su, zaista, dobili poslove.

Studij se, naravno, odvija na engleskom/američkom jeziku. Koliko su mi prenijeli, većina srednjih škola je teža od tog fakulteta. Ne bi te to trebalo iznenaditi.
iRockk je napisao/la:
Priznat, naravno. Mada, počinju kružiti nekakve priče oko toga.
Ako se ne varam, 11.000,00 KM je godina.
Možeš se finansirati putem studentskog kredita.
Postoji dobra šansa da ti oni nađu posao neposredno nakon završetka. Znam nekoliko njih koji su, zaista, dobili poslove.

Studij se, naravno, odvija na engleskom/američkom jeziku. Koliko su mi prenijeli, većina srednjih škola je teža od tog fakulteta. Ne bi te to trebalo iznenaditi.
Aha znam za to sam cuo samo oni kada su mi dolazili u skolu i na njihovom sajtu pise da je za ovaj smijer godina 800 eura nezzz sada odakle ovo da 11.000 km, to ne bi mogao isfinansirati da imam 4 roditelja.
Pm cu ti sad poslati gdje su to napisali i na svojoj fb stranici.
Najvaznije mi je da je diploma priznata
Gadgett je napisao/la:
Aha znam za to sam cuo samo oni kada su mi dolazili u skolu i na njihovom sajtu pise da je za ovaj smijer godina 800 eura nezzz sada odakle ovo da 11.000 km, to ne bi mogao isfinansirati da imam 4 roditelja.
Pm cu ti sad poslati gdje su to napisali i na svojoj fb stranici.
Najvaznije mi je da je diploma priznata
Možda na rate ako uzimaš 800 KM mjesečno ?

800x12 = 9600 eura 
amsi je napisao/la:
Možda na rate ako uzimaš 800 KM mjesečno ?

800x12 = 9600 eura :)
Ma nije drug godisnje 800 eura, sada sam citao na njihovom sajtu. Najvise me zanimalo oko diplome ali sada je sve ok Hvala ide lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.