Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Šeik od Alipašina, prevara ili ne

1.934 pregleda · 80 odgovora · otvorena 22.04.2013. u 20:14

Pozdrav,

Zadnjih par dana smo upoznati sa situacijom oko prikupljenog novca za Amara Šabovića. "Iako su kolege sa portala http://www.ekskluziva.ba, jučer objavili “hvalospjevni” tekst o Almir Pazarcu, poznatijim pod nadimkom “šeik od Alipašina”, u kojem je iznio niz neistina o nestanku, tj. krađi novca prikupljenog na humanitarnim akcijama za teškog oboljelog mladića Amara Šabovića, a kojem je hitno potrebna transplantacija pluća u Beču koja košta 150.000 eura. Još je tužnije, što je komentarisanje za taj članak zabranjeno, sam Bog zna iz kojih razloga (sigurno ne legalnih), jer bi oko 10.000 ljudi (donatora) imalo prostora napisati pravu istinu o ovom slučaju."
To je dio članka ciji cu link ostaviti ispod.

Znači uglavnom, ispostavilo se da je dotični Almir Pazarac(Šeik sa Alipašina) ukrao veću sumu novca sa partija organizovanih za Amarovo liječenje.

Ostatak članka pročitajte na linku:
http://bum.ba/otkrivamo-lica-koja-su-ukrala-novac-s-humanitarnih-akcija-za-oboljelog-amara-sabovica/

Molim sve koji su naumili komentarisati da se suzdre psovki i slicnih stvari da bi tema sto duze ostala na indexu i da bi se narod upoznao sa situacijom .

Hvala lijepa, ljubi ejbl ♥
A ljudi moji sta da vam kazem citam ovaj clanak sa boom-a i ne vjerujem svojim ocima da u nasoj zemlji i nasem Seheru vise nema nimalo LJUDSKOSTI ? i covjecnosti ? Ovo je zalosno, ne treba kriviti nikoga stvarno vec u globalu rec propadamo... i ovo nije dokaz da je idiot onaj "sejk" ili kako vec, ovo je dokaz da nasa drzava propada jer dopusta poziciju jednom bali da pravi organizacije i samim time mu daje priliku da sa tudje bolesti gleda svoju dobit ? tuzno je ovo boga mi....
O njemu pisu tekstove na ekskluzivi kako njemu odgovara i kako on kaze. Vidio sam ga licno na đusu kako prica sa ekipom iz ekskluzive. Samo Bog zna sta se on dogovarao i pricao sa njima... Bog neka mu sudi.
ma nije frajer uzo pare, sto bi se onoliko trudio, razgovarao sa doktorima i sve pa na kraju uzo pare.. nema smisla! ::FuckYea::
Nije uzeo pare, obična laž od strane Amarove majke. Jer taj isti Šeik od Alipašina je bio među glavnim, kada je pomoć bila potrebna mom komšiji (Alenu Masli) i na ruke je donio njegovim roditeljima 100.000 KM. Tako da nema potrebe za optužbama na račun momka. Stara ukrala pare, kako je nije stid. 
simba je napisao/la:
Nije uzeo pare, obična laž od strane Amarove majke. Jer taj isti Šeik od Alipašina je bio među glavnim, kada je pomoć bila potrebna mom komšiji (Alenu Masli) i na ruke je donio njegovim roditeljima 100.000 KM. Tako da nema potrebe za optužbama na račun momka. Stara ukrala pare, kako je nije stid. :)
strasno brate  :r :|
Fuuj sta drugo da kazem,ne znam dog lika,niti sam ikad cuo za njega ali ako se vec znalo da nije 100% siguran zasto se preko njega organiziralo skupljanje novca,koncerti ili sta vec.
A vidit ce on na onom Svijetu,Bog sve vidi...
I budala bi znao da krade, i da ste na njegovom mjestu svi bi krali to ti je danas realnost ! 
3yM je napisao/la:
strasno brate  :r :|
Stara ukrala pare,e vala si pravo pametan...aj se upucaj molim te !
home007 je napisao/la:
Stara ukrala pare,e vala si pravo pametan...aj se upucaj molim te !
sta mene citiras idole
simba je napisao/la:
Nije uzeo pare, obična laž od strane Amarove majke. Jer taj isti Šeik od Alipašina je bio među glavnim, kada je pomoć bila potrebna mom komšiji (Alenu Masli) i na ruke je donio njegovim roditeljima 100.000 KM. Tako da nema potrebe za optužbama na račun momka. Stara ukrala pare, kako je nije stid. 
Mogao je jedanput, dvaput pomoći. Sada je ukrao i ne treba ga braniti ovdje 
ne znam cemu ova rasprava kad pola vas ne zna pazeta, amara, mamu, kuntu i pantu..
amsi je napisao/la:
Mogao je jedanput, dvaput pomoći. Sada je ukrao i ne treba ga braniti ovdje 
Šta je ba ukrao??? Za momka, za kojeg se isto angažovao, Alena Maslu, na moje oči je njegovom ocu predao 150.000,00 KM. O čemu pričate ba? 
simba je napisao/la:
Šta je ba ukrao??? Za momka, za kojeg se isto angažovao, Alena Maslu, na moje oči je njegovom ocu predao 150.000,00 KM. O čemu pričate ba? ;D
Jest donio na ruke al sam nije :) vec je bio u pratnji nekoga pa je to morao ispostovati,a ako postoje dokazi i svjedoci da je uzeo moze dubit na glavi i glumit i MAHA RADZU a ne "sejka" uzo je pare i gotovo ? i da kazes da majka od svog bolesnog djeteta uzme pare ? pa simba sine hoces li ti odrast ikad i sazrit ? il ces vjecno bit glup i balav ? bog te piso
Sauronnnn je napisao/la:
Jest donio na ruke al sam nije  vec je bio u pratnji nekoga pa je to morao ispostovati,a ako postoje dokazi i svjedoci da je uzeo moze dubit na glavi i glumit i MAHA RADZU a ne "sejka" uzo je pare i gotovo ? i da kazes da majka od svog bolesnog djeteta uzme pare ? pa simba sine hoces li ti odrast ikad i sazrit ? il ces vjecno bit glup i balav ? bog te piso
Kid odrasti. Ta ista majka koja je oblatila Šeika, napisala je opet da ga moli da pokrene akciju? Kad već hoćeš u raspravu sa mnom, imaj neke argumente a ne iq 5. Ja ne branim Šeika niti me boli ku**c za tog momka, ja samo iznosim činjenice. I da i dalje podržavam momka da nije ništa uradio, jer je par puta dolazio u moje naselje sa autima, koji su imali natpise broja za Amara Šabovića. Btw majka, Amara, nije napravila žiroračun za pozive preko one mreže??? Šta ćemo sa tim? Dječak slijedeći put kad budeš htio da me citiraš, dobro razmisli. 
simba je napisao/la:
Šta je ba ukrao??? Za momka, za kojeg se isto angažovao, Alena Maslu, na moje oči je njegovom ocu predao 150.000,00 KM. O čemu pričate ba? 
Čitaš li šta ja pišem  ? Mogao je pomoći jedanput, dvaput i triput, ali sada postoji i više od samih dokaza da je on ukrao te pare. Uostalom, ovo ničemu ne vodi. Prijatelji ga brane, oni koji ga ne znaju će reći da je ukrao i sve tako u krug. Samo Bog dragi zna šta je on uradio sa tim parama i ko je upravu 
simba je napisao/la:
Kid odrasti. Ta ista majka koja je oblatila Šeika, napisala je opet da ga moli da pokrene akciju? Kad već hoćeš u raspravu sa mnom, imaj neke argumente a ne iq 5. Ja ne branim Šeika niti me boli ku**c za tog momka, ja samo iznosim činjenice. I da i dalje podržavam momka da nije ništa uradio, jer je par puta dolazio u moje naselje sa autima, koji su imali natpise broja za Amara Šabovića. Btw majka, Amara, nije napravila žiroračun za pozive preko one mreže??? Šta ćemo sa tim? Dječak slijedeći put kad budeš htio da me citiraš, dobro razmisli. ;D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.