Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Napojna jedinica pitanje?

92 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.04.2013. u 20:04

Poz, imal' neki način da smanjim zujanje napojne. Inace napojna mi je thermaltakeova.

Hvala unaprijed.
dzon_obraz je napisao/la:
Usisvač i kist.
Ma cista jarane nema trunke prasine.
Nema načina osim da čiščenja.
Koja je napojna tačno ?
Headmyster je napisao/la:
Nema načina osim da čiščenja.
Koja je napojna tačno ?
Thermaltake TR2
ThE_t4rg3t je napisao/la:
Ma cista jarane nema trunke prasine.
Ako je nova i zuji onda ti je prodana s nekim felerom ili možda nije kompatibilna sa matičnom pločom s kojom je spojena. Iako ne vjerujem da je to ali svašta bi moglo biti.
ThE_t4rg3t je napisao/la:
Thermaltake TR2
Otvori napajanje .
Skini brend naljepnicu sa ventilatora i skini onaj "čepić" u centru te podmaži uljem jestivim ili necim sl.

@dzon_obraz, da nije kompatiblna nebi ni radila, 99.99999999% napojnih odgovara svim PC-jevima siguran sam.

Post dobio aplauz od KilluminAti

brick je napisao/la:
Otvori napajanje .
Skini brend naljepnicu sa ventilatora i skini onaj "čepić" u centru te podmaži uljem jestivim ili necim sl.

@dzon_obraz, da nije kompatiblna nebi ni radila, 99.99999999% napojnih odgovara svim PC-jevima siguran sam.
Samo to?
brick je napisao/la:
Otvori napajanje .

Pa dobro ja kažem da bi moglo biti to iako rekoh da ne vjerujem da je to ali opet predstavlja mogućnost.
Mogućnosti su neograničene, može biti da je to, može biti da je s felerom, može biti da je prljava i prašnjava ali eto lik kaže da to nije. Ja sam donekle i laik za te stvari ali idem nekom logikom.
Možda spaja frajer PC na agregat, ne znam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.