Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Promjena imena konekcije !

125 pregleda · 4 odgovora · otvorena 20.04.2013. u 16:25

Pozz raja , OS mi je win 7 kako da promijenim ime svoje konekcije , kad se konektujem da mi ne piše Širokopojasna veza 2 nego nešta drugo ?  :)
Otvoris cmd i kucas ipconfig
i pod default geateway imas ip adresu , odes u svoj web browser i ukucas tu adresu. Otvorice ti se dijalog za logovanje tu upises svoje ime i prezime. Obicno je username admin , password admin ako nisi nista mjenjao. i tu odes u opcije i nadjes wireless name i promjenis na svoje novo ime. Nadam se da si shvatio

Post dobio aplauz od skile

nan0 je napisao/la:
Otvoris cmd i kucas ipconfig
i pod default geateway imas ip adresu , odes u svoj web browser i ukucas tu adresu. Otvorice ti se dijalog za logovanje tu upises svoje ime i prezime. Obicno je username admin , password admin ako nisi nista mjenjao. i tu odes u opcije i nadjes wireless name i promjenis na svoje novo ime. Nadam se da si shvatio
ok , hvala puno , radi :)
Ako ti je broadband konekcija onda idi na start>control panel>network and internet>view network status and tasks>change adapter settings>nadjes tu konekciju>desni klik>rename.

A ako ti je wireless onda idi na 192.168.1.1>ukucaj ID i PW>nadji wireless settings(ne znam koji je modem,pa ne znam gdje tacno se to nalazi)>nadji SSID>promjeni u zeljeno ime.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.