Diskusija
- Forum
768 pregleda · 38 odgovora · otvorena 19.04.2013. u 18:33
davno lajko
btw. poboljsava se sve sada ja ne znam prije nije bilo ni jedne objave mozda bude 1 u 2 mjeseca a dosta toga vaznog ima da se objavi
btw. poboljsava se sve sada ja ne znam prije nije bilo ni jedne objave mozda bude 1 u 2 mjeseca a dosta toga vaznog ima da se objavi
Post dobio aplauz od KilluminAti
Razmjenjujte malo više sadržaj sa portala na fanpage [vijesti obavezno (sve), neke zanimljive teme, slike dana ili neke druge, statistiku (promjene), i naravno prostor za simpazitere], u biti naprijed nabrojano uz planirane kvizove/nagrade je tajna uspjeha.
Raznovrstnost.
Raznovrstnost.
KilluminAti možete otvoriti konkurs za admine Fan Page-a...
Davno lajko, a dobro je sto ste krenuli sa fanpage-om, jer prije je slabo bilo objava.
Pff... Od kad sam je lajko
... Drago mi je što je postala aktivna, reklamiranje preko Facebooka će uvelike pomoći dovođenju više novih članova
... Drago mi je što je postala aktivna, reklamiranje preko Facebooka će uvelike pomoći dovođenju više novih članova
sad svi lajkali za aplauz
Lajkano odavno sad cu malo share, inace pohvala za trud pratim redovno
Samo izlaze notifikacije Gamers objavio ovo gejmers objavio ono xD
A novi profil novi lajk xd zaboravio na gamers
svaka čast dao si svima aplauz 
najbolji forum
PS meni ne treba aplauz samo sam čitao temu i vi onda se žali te kako vam je killa loš

najbolji forum
PS meni ne treba aplauz samo sam čitao temu i vi onda se žali te kako vam je killa loš
like + podjeljeno
Lajko sam davno, a kako se nista nije objavljivalo ja zaboravio i da postoji 
Lijepo je sto se ova "nova" administracija trudi.

Lijepo je sto se ova "nova" administracija trudi.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.