Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] - Parfemi

397 pregleda · 26 odgovora · otvorena 17.04.2013. u 16:24

Valjda ova tema neće završiti na smetljištu....

Da li ste skloni parfemima, izdvajanju značajne količine novca na neke skupe, brendirane parfeme, ili ste zadovoljni i s nekim jeftinijim, tek toliko da malo svježine nabacite na sebe? Ili pak ne marite za tim? Koji parfem vam je omiljeni, koji preferirate tokom ljetne sezone a koji tokom zimske ? Ja recimo zimi ne koristim nešto specijalno, a ljeti se volim nagradit nekim dobrim parfemom (npr. L'Homme Libre Yves Saint Laurent, Davidoff Cool Water, Armani Code Summer Pour Homme ili ovaj BVL Aqua Marine)...
Meni to i ne predstavlja neku satisfakciju, kupam se redovno .

Šalim se, ono, ne patim od toga al' volim da imam neki parfem čisto da se zna da vodim ličnu higijenu. Ne pravim razliku između muškog i ženskog (100kaa me naučila:D) kad nestane muški parfem/dezodorans onda mi dobro dođu i majkin i sestrin. Pa je bilo slučajeva da sakrivaju od mene.

Dezodorans: Adidas sport
Parfem: ,, Kuros"
Nisam, ne koristim uopće parfeme, samo dezodorans. Ne treba mi to. Moj parfem od cigara dolazi.
Normalno da se koriste parfemi i dezodoransi , u zadnje vrijeme od parfema koristim neki kao James Bond 007 cini mi se da je cijena 47-48KM , dezodoransi mi nisu toliko bitni tako da i ne uzimam nesto markirano nego nesto od 5,6KM , takodje koristim kolonske vode ono posle brijanja hu ha
Koristim, uglavnom, kada izlazim ujutro iz škole i pred izlazak u grad. Od marki koristim Roma, Hugo Boss, Giorgo Armani, Ferre, Beckham, Gucci, Givenchy itd. 

Dezodorans previše ni ne koristim, to bude većinom roll(Hugo Boss Orange) 
Ma ono kupim sebi s vremena na vrijeme neki bolji parfem, iskreno nije mi žao dati novac za tako nešto. Što se tiče dezodoransa zadovoljan sam za Old Spice ili NIVEA. Parfem koji sam skoro dobio paco rabanne MILLION i bruno banani + imam još neki za svaki dan.
Samo cekam da netko napise da koristi axe 

@ ovaj ispod "Parfemi" a ne dezodoransi 
iMZ je napisao/la:

Evo ja ću, koristim onaj Axe 2012 limited edition, ali ozbiljno. 
iMZ je napisao/la:

ocm axe hladno petaka das bude ti 10 dana hahahha

ja onaj 1 million koristim i uzeo sam nedavno hummer neki u BBI 2 glave parfem pa cemo vidjet ali inace volim kad dismr
Imam parfem koji koristim svaki dan+ dezodorans...
A ovako za grad i neke izlazske koristim neki Gucci sto mi je rodica poslala iz Amerike. Prije sam imao BRunu Bannania, Beckham, Lacoste i nije mi zao dati novac na parfem. 
Ja od dezedorans najvise koristim axe afrika , jer sve jedna zenska s kojom se zagrlim kaze jaoo bas ti je fin miris :D

A od parfema koristim tom tailor i pure black , ugl pure black je preedobar za ganjanje zena :D
Inače koristim Antonio Banderas The Secret

A nekad sam koristio givenchy play , isto jako dobar.
Od dezodoransa neki obični garnier 5-6 KM

Domaća proizvodnja

Huso Boss
gdje mozes ici kud bez parfema OMG -.-'

Moj najdrazi i u zadnje vrijeme samo ovaj kupujem :
Diesel - Only The Brave

Parfemi su mi jedna od najdražih stvari. Dajem i previše novaca na iste, ali eto, ne žalim.

Na ljeto ili po danu - Carolina Herrera 212 Men ili Nikos Sculpture.
Zimi ili po noći - Burberry London, C. Dior Fahrenheit.
Za posebne prilike ili kad se malo svečanije obučem obavezno YSL Kouros. On mi je i najdraži.

Deo rijetko koristim. Ponekad neki protiv znojenja ali uglavnom roll.
Samo Beckhama koristim  
U zadnje vrijeme samo Cool Water (kad izlazim), nekako mi najbolje paše a i curama se sviđa ::GirlFapFap::
Roma i Hugo Boss Orange !
Bruno Bannani Pure Man 35 KM
Antonio Banderas Golden Secret ( Identican 1milion ) 38 KM Ovaj je fakat dobar i tebi ga preporucujem
James Bond 007 Crno pakovanje ne znam ime 38 KM

To su najbolji sto se mene tice po niskim cijenama

A desodorans Old Spice Cold Water 8 KM al ti i ne treba parfem za kako je***o mirise  
Gucci, Beckham, Playboy ne trošim neke velike pare na njih, al volim se namirisat =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.