Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[NEW] Gamers.ba Vijesti

1.265 pregleda · 47 odgovora · otvorena 16.04.2013. u 20:57

Pozdrav

Obavještavamo vas da smo uveli par noviteta u sistem za vijesti.

Akcija pisanja vijesti u narednih mjesec dana (BOOST):

Kako bi nagradili članove, odlučili smo sljedeći mjesec obezbjediti dodatne nagrade za pisanje vijesti.
Za svaku napisanu vijesti :

Premium član dobija 40 bodova.

Obični memberi će dobijati 50 % od trenutnog broja (dakle 20+10).

Također, pisanje vijesti u narednom mjesecu će uveliko odlučivati o statusu novinara. Isti status novinara možete zaslužiti ako budete pisali kvalitetne vijesti (vijesti koje se izdvajaju od ostalih). Broj tih vijesti nije tačno određen, ali imajute neki okvir od 70-100 napisanih vijesti.

Ova akcija traje do 16.5.2013.

Još jedna od novina je Status Novinar:

Novinar je novi rank na GAMERS.ba portalu. Član sa statusom novinara neće morati čekati da njegove vijesti budu prihvaćene od strane administratora / Global Moderatora, već će imati pristup prihvatanju vijesti. Također, novinari će imati opciju editovanja vijesti, kako svojih tako i tuđih.
Za svaku napisanu vijest, novinar dobija 40 bodova, a svaki mjesec po jedan premium kredit, dok ima taj status.
Status novinara će biti istaknut na profilu (lični podaci) i na postu (ispod avatara), kao status Administratora.

Ostalo:
- Sve novinar medalje su obrisane
- Molim vas da ne šaljete nikom od administracije poruke za status novinara. Ako se pokažete, bit će vam dodjeljen.
- Za skidanje zabrane vijesti se obratite meni na PM
Ovih dana ćete biti obavješteni o planovima GAMERS.ba Magazina, kao i ostalih sekcija na portalu.

LP
TOOOOOOOOOOOOOOOOOO Konačno aktivacija oko je****g gamersa.
Svaka čast cijeloj administraciji,
dosta ste spavali, bili u hibernaciji.

Za ovaj GAMERS se vrijedi truditi
ali uz ovog Vladu svi cemo izluditi

Hhahahah ♥ Salim se svaka cast zadnjih dana ultra mega aktivacija i ovo mi se svidja i probudilo mi je novu zelju za trudom na ovom portalu.
E sad na veliko vjesti cemo da gledamo haha 

Svaka cast za ovo.

Moze neka kladionica o ceme ce bit najbolje i tko ce napisat najvise?

LARSSON ce bit prvi CS najvise 
icco22 je napisao/la:
E sad na veliko vjesti cemo da gledamo haha 

Svaka cast za ovo.

Moze neka kladionica o ceme ce bit najbolje i tko ce napisat najvise?

LARSSON ce bit prvi CS najvise 
Nemoj ulagat puno para, past ćeš  Mada mogla se koja napisati.
Ako nije problem da i meni ukinete zabranu za pisanje vijesti.

Htio sam dodati jos nesto u vezi novog rankinga , a to je da bi takode trebali promjeniti bodove koji se dobiju kada se kupi premium. Mislim da nema smisla da on i dalje bude 20 bodova trebalo bi bar da se poveca do jedno 50-tak bodova. Takodje sto se tice admina , moderatora neaktivne bi trebali smjeniti jer je jako tesko sada doci do nekog veceg ranka a jos teze do pr0a ako admini i moderatori ne budu nagradivali ljude koji se trude na ovom portalu aplauzom , a naravno suprotno tome samarom.

To sam htio samo reci ako se jos cega sjetim bit ce edit.
Odlično, još samo da znam pisat te vijesti 
Zamolit cu konkurente da mi ne kradu izvore 

EDIT:
Da li je ovo neki bug: http://pokit.org/get/?f9480e2c146129afcfa2f2df45347623.jpg
Kod svih korisnika koji su odgovorili na ovu temu stoji premium znak, iako ja i jos nekoliko njih ga ne posjedujemo?

Na nekim temama stoji premium znak, a na nekin ne: http://pokit.org/get/?a27865353bba8b9c0335a79358380917.jpg
E to je vec bolje,vidi se sajt napreduje ;) Nego jos kad biste dali neku free temu :(
Ovo je odlicno 

Okusat cu se u pisanju vijesti.. nekada sam ih i pisao sa ostalih profila, ali sam nesto odustao, ni sam ne znam zasto. 

Svaka cast momci za inovacije, jedan veliki thumb up 
Ovih dana sam počeo pisati vijesti, a ovo je dodatna "motivacija". 

Keep it up!
Prejebena vijest koju sam mogao dobiti danas. 
Viva La Revolucion !!!
E jeste peglativni.

Salim se naravno . Nadam se da ce ovo pokrenuti clanove, jer ako ovo ne urodi plodom onda ne znam sta ce.
Svaka čast samo ovako nastavite, od mene očekujte vijesti što se lola tiče ::Stoned::
Kada skile nešto kaže, onda stoji iza tih riječi.

Ovo je samo početak promjena, dakle prioritet su trenutne sekcije i projekti da se osposobe i poboljšaju. Nakon toga krećemo sa novim stvarima.

Ovo je još jedna u nizu promjena čijim direktnim učestvovanjem podižete kvalitet portala.
dobar nacin da se uzmu pare, samo tako nastavite
svaka čast, napreduje ovaj gamers  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.