Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LOL] Riot Points

821 pregled · 40 odgovora · otvorena 16.04.2013. u 13:24

Pozdrav raja.
Tražio sam po forumu ali nikad nisam vidjeo da ima ovakva tema. Zanima me da li bi ste ikada kupili RP , ako nebi obrazložite ako jeste, napišite koliko ste kupili dosad.
Također me zanima koji je po vama najbolji skin i koji bi vi prvi kupili da imate RP ?
Ja nikad dosad nisam kupio, ali namjeravm uzeti sebi skin ako ikad vise bude Bad Santa Veigar, Gladiator Draven i neki za Talona.

Molim vas bez spama, imate opciju +1 stoga je i koristite.

edit: Usput tražim nekog za duo ja sam Silver V i također ako nekom treba RP ja ću mu kupiti uz minimalnu proviziju 
Dosta puta kupovao Riot poene, za skinove, ip boost itd. Po meni najveću grešku koju neko može učiniti sa RP jeste to kada proširuješ svoj champion pool with RP, odnosno kupuješ champione pomoću Riot poena. Iskreno, u početku sam mislio da je to neka furka(ako se tako može nazvati) kada imaš skin, a sada se kajem što sam ulagao toliko(imam 17-19 skinova, ne znam tačno). Ukoliko ne kupuješ redovno/često Riot poene, onda ti preporučujem da kupiš skin za 1 heroja po role-u(npr. adc - gladiator draven, mid - french maid nidalee, top/jungle - traditional lee sin, supp - dragon trainer lulu itd.) Ukoliko nemaš barem 60% od ukupnog champion poola, preporučujem ti da kupuješ IP Boost-ove umjesto skinova, jer dosta važnije ti je imati lijep izbor nego neke skinove, ljepše izglede i ostalo. 

Post dobio aplauz od amsi

Pa.. Ja sam uzimao RP-e i potrošio sam na to 200+ kn. A ono ako baš baš imaš para i neznaš šta ćeš s njima uzmi si. A što se skinova tice.. Pa uzmi si skin za nekog championa kojeg najviše voliš, samo nemoj champione kupovat s RPovima.
Uzimo sam jedno 5 puta rp za skinove i ip bost i za champove
Uvijek će mi bit bolje dati pare za humanitarnu akciju kojih danas,nažalost,ima mnogo nego za igru 
sutalocr0 je napisao/la:
Pa.. Ja sam uzimao RP-e i potrošio sam na to 200+ kn. A ono ako baš baš imaš para i neznaš šta ćeš s njima uzmi si. A što se skinova tice.. Pa uzmi si skin za nekog championa kojeg najviše voliš, samo nemoj champione kupovat s RPovima.
kad bude 50% off na dobrog 6.3k championa nije lose dat rp
Dark_Devil je napisao/la:
kad bude 50% off na dobrog 6.3k championa nije lose dat rp
Po meni se ni to ne isplati, osim ako igraš 1 meč u 2 dana i nadaš se da ćeš za sedmicu dana skupiti XXX IP-a. 
Nisam nikad uzimo. Ipak radije potrosim ga g.ba premiume 

Kada bih uzimao uzimao bi French Nidalee skin, King Tryndu il Penta kill Yoricka 
Uzimao sam par puta ništa pretjerano, kupim sebi kad mi se baš sviđa neki skin mog main champa i to je to, možda kupim sad sebi da promjenim ime, opario sam se buahah
kad bi para imo za rp uzo bi ovu zvjerku 

i reaper hecarima 
Nisam nikad uzimao i ne mislim uzimati.Prvo razlog je što ne igram često,a drugi što mi je žao dati novce za to.
Nikad uzimao,a nikad opet ni ne planiram.
Kad sam poceo prvi put igrat bio sam toliki noob da sam onaj start rp odmah portrosio na neku bezze stvar.

Ms glupo mi to da neko kupuje te skinove i pi*** mat*** :S Kupis jedan skin i dosta ti ,nema nista tu posebno,sta cu se ja sad faliti sa nekim tamo skinom kad nemas pojma igrat.

To vam je potpuno bacanje para,nesto slicno ko i gamers premium sm bez ljutnje.

Kao sto je neko gore rekao bolje je dati u humanitarne svrhe. Kad god vidim neku akciju ode u uplati kolko mogu.
kalalaza je napisao/la:
Uvijek će mi bit bolje dati pare za humanitarnu akciju kojih danas,nažalost,ima mnogo nego za igru 
Tako je. Ne mogu nikako shvatiti kako mogu nasjedati na to sranje .. čuj kupio skin.

Pa ljudsko oko se uopšte ne bazira na tome da cijelo vrijeme gleda jel mu taj čiko fino izgleda koji trči po toj virtualnoj njivi nego gleda šta će sljedeće uradit.

Ajd razumijem kad neko kupi igru, al' sad svako malo davati pare na neke dodatke koji izlaze svakih sat vremena .. to ne mogu svariti nikako.

Fuj.
Kupovao sam do sada sve pakete izuzev onog od 50€, a njega ni ne planiram  U početku sam RP trošio na champione, ali sam se nakon nekog vremena uvjerio da je to potpuna glupost. Sada RP trošim samo na skinove, jer ne treba mi IP Boost(imam ~ 90 championa). Imam 30 kupljenih skinova, dok mi se bude igrala igra kupovat ću RP, pa tako i skinove. Čekam sad da dođe do ovog update-a sa cijenom skinova pa da uplatim neku veću sumu RP-ova. Nikad ne kupujem skin za punu cijenu, uvijek čekam sale 
Nami sam kupio na saleu. Od skinova imam Valkyrie Leonu i iBlitzcranka. Uskoro planiram kupit Deep Terror Thresh ili Dragon Trainer Lulu. Imo sam i Arcadu Sonu u planu, al joj smradovi dižu cijenu 

Amsi mi je kupio iBlitzcrank ♥ Ali Amsi neće kupiti Deep Teror Thresh ili Dragon Trainer Lulu, hvala 
Mercenary Katarina, Crimson Akali, Mystic Cassiopeia i kupio sam jednom Dariusa za RP, velika greska ._.
Pa eto ja sam se s tobom dogovorio da mi ti uzmep, ja ti pare pošaljem ti meni RP i eto ga. Uzeo bi, da kupim skinova da se mogu kurčit.
Uh brate moj, potrošio sam ja preko 200 eura na RP 
Nisam nikada trošio repa na to niti ću (iskren da budem i nemam repa, ali i kad bi imao ne bi trošio na neku igricu, valja zaradit'  ).
Kupovao sam RP vise puta,ukupno sam potrosio mozda oko 120-140KM,samo sam kupovao skinove najdrazi skin mi je desperada cassiopeia i najbolji po meni  Da sada imam RP-a kupio bi vjerovatno Steel legion lux i Tango twisted fate  
Kad imam viška para uzmem ponekad,tako da sam do sad skupio oko 60 skinova+ neki legendary skinovi HEHE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.