Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Aplauzi i Šamari

930 pregleda · 58 odgovora · otvorena 15.04.2013. u 18:10

Ja fkt ne znam kojom logikom vi dajte ove šamare i aplauze, ako se za neki trol dobije šamar zasto se kad nekom pomognemo ne dobije aplauz, vec nikom nista, njemu si pomogo i od****. To sto se daju aplauzi na ovim kontestima svaka cast al ovo bas nema nikakvog smisla, vama kad je cejf date svom haveru aplauz a vamo nekom 10om onu stvar da izbije oci, pa molim ljepo..ili je to sve zbog vase vece zarade, manje aplauza vise premiuma. ha ha !
Zhak je napisao/la:
Kad dodjes u moje godine (4 na sajtu) vidjeces da aplauzi/samari nemaju nikakvu svrhu 

Pa pogledaj moje i sve ce ti biti jasno.
Brat u minusu do grla. 
Toliko se brinite za te aplauze da sigurno kad dobiješ jedan možeš otći u granap kupit nešto i platit bodovima.
A hocete vi imati kakve koristi od tih aplauza? Sta ce vam?
darkec je napisao/la:
A hocete vi imati kakve koristi od tih aplauza? Sta ce vam?
A hoćeš ti imati kakve koristi od ovog posta? Šta će ti? Priča ti ne pije vodu.
LavShinoda je napisao/la:
a jedu govna ba 
da mogu dao bi ti 12321321 glasova sestre mi
majaba je napisao/la:
slažem se, ali ako ćemo tako, onda bi pola foruma trebalo imati 4+ opomene
I imat ce...opet ponavljam, 75% foruma nema moderatore i tek su se sada neke stvari pocele mijenjati. Sacekajte da se sve slegne .
exampLe_ je napisao/la:
I imat ce...opet ponavljam, 75% foruma nema moderatore i tek su se sada neke stvari pocele mijenjati. Sacekajte da se sve slegne .
al' se i ti okrećeš kako vjetar puše...
g0ran je napisao/la:
A hoćeš ti imati kakve koristi od ovog posta? Šta će ti? Priča ti ne pije vodu.
Ah kako necu placen sam da postujem!~
majaba je napisao/la:
al' se i ti okrećeš kako vjetar puše...
Ne okrecem nego ti kazem onako kako jeste. Onaj gamers i ovaj ce (ili bi trebao) biti 2 razlicita pojma 
Imam i ja 50k aplauza koje sam zasluzio a nisam dobio, a svaki troll je bio samar tako da ti samo iznosim trenutnu situaciju, a ne onu prije .
Da je tako lagano dobiti aplauz, ovaj portal za 70% članova nebi bio zanimljiv. 
Ma ko "šljivi" aplauz.Ako možeš pomozi,ako ne možeš ne spammaj i ćao.Kad ti budeš pomagao ljudima admini će primjetit' i dobit' ćeš taj aplauz i deset bodova,radi kojih plačeš.
simba je napisao/la:
Isto tako kao što liske kaže da postovi trebaju biti nagrađeni, neki trebaju biti kažnjeni. Tako isto ti plačeš ovdje zato što sam te ja ošamario. Pazi na svoje postove i neće biti potrebe za ovakvim temama. ;D
Ja placem???? mozda ti mama place ? Ako cemo da se vrjedjamo nije problem, vazda :)

A za ovu opciju "prijavi" bas sta je napravili svaka vam cast, ja moram kupit premium da bih mogao koristit tu opciju, sto necete nikad docekat, umjesto to da bude glavna free opcija vi tu nesto pametujete. ha ha !

A čekaj malo, šta će vam aplauzi? 

Jedina glupa stvar (po meni) jeste to što radi nekog glupog posta dobiješ opomenu (znam, spam je u pitanju), al' zašto bi neko bio banovan radi neke opomene koja je bezveze zarađena? 
Agent47 je napisao/la:
Aplauz moraš zaslužit.
Treba biti neki relativno duži post sa tačni objašnjem problema i rješenjem , plus da pomogneš liku na PM ako mu nešto nije jasno.
I važno je da to ne bude neki copy/paste , link od ranijih tema i sl. , nego moraš sam da to napišeš i objasniš.To je ukratko.
Jest da je teško dobit apaluz (teže puno nego šamar),ali dobije se i pored contesta aplauza.  ;)
Da ovaj gore se baš namucio sastavio je roman da bi dobio aplauz, sto znaci sve sto si rekao pada u voduu,,,,
HighCore je napisao/la:
Ja placem???? mozda ti mama place ? Ako cemo da se vrjedjamo nije problem, vazda 

A za ovu opciju "prijavi" bas sta je napravili svaka vam cast, ja moram kupit premium da bih mogao koristit tu opciju, sto necete nikad docekat, umjesto to da bude glavna free opcija vi tu nesto pametujete. ha ha !

Cekaj momak , Ti si postavio temu Aplauz i Samar i Objavljujes sliku get a life ... Ajde molim te GTFO sa Portala ... btw.ne psuj vedadu ! 
Asylah je napisao/la:
Cekaj momak , Ti si postavio temu Aplauz i Samar i Objavljujes sliku get a life ... Ajde molim te GTFO sa Portala ... btw.ne psuj vedadu ! :D
ha ha on visi na ovom forumu i puca samare a ne ja btw. jel sve ok s tvojim vidom ja ovdje ne vidim nikakvo psovanje , idi ljeci se bolje ti je :-*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.