Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako da kontaktiram blogger.ba servis..

155 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.04.2013. u 14:55

Lijep pozdrav dragi urednici, čitatelji foruma gamers.ba , naime namjeravam pravit blog na blogger.ba servisu i sada hoću domenu, koju je neko uzeo, ali blog je upotpunosti neaktivan, takvih ima dosta samo registruju domen i ništa ne rade, pa bil' mogao kako da se sredi ovaj blogger :) Da se obrišu neaktivni blogovi.. Kako da ih kontaktiram, nevjerujem da će odg. hehe :) Lijep pozdrav..
a-a niko ti nece to uraditi pokusavao sam prije 2-3 mjeseca kontaktirati ali dobio sam odgovor da je to ne moguce jer je taj user vec stavio nesto sto je njemu primjer vazno ili nekom tako da 
Kao što ti je rečeno. To se neće desiti iako je blog neaktivan. Jer su na tom blogu možda važni podaci. Šta, sad bi neko mogao tražiti od web hostinga da se obori recimo microsoft jer nisu ništa stavili na stranicu preko godinu dana?
Kakvi važni podaci, uhh, pa blog je samo otvoren podataka nema nikako, uglavnom hvala!
Mozda ima neke vaznosti a nisu vidiljive svima, mozda ima korisnih poruka ili slicno. Ugl. zaboravi na to !
Okeeeeee :) A ljudi, ne znam sad koliko cete me razumiti, želim da registrujem domenu na nekom free hostu, i sada, da napravim blog sa dizajnom sa blogger.ba , ali mi treba da pišem članke i to MYSQL PHP jel teško to ubacit? :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.