Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crna Boja [PRINTER PROBLEM]

108 pregleda · 6 odgovora · otvorena 12.04.2013. u 13:06

Pozdrav , dakle krenuo sam da printam nesto i stavio fino papir, upalio printer ..ok sve uredu..
I kad sam poceo da printam , uvukao se papir i zgužvao se kad je izlazio nije bilo Crne boje samo bijelo ostalo (nastimao sam da printa crnu) ali samo bijela je bila i izbacilo mi na komp | Low Ink on black tako nekako sto znaci da mi je slaba Crna boja...
Prije toga kad sam printao sve je bilo normalno , crna bila uredu i uopste nije pocela da slabi ....
pa vjerojatno je crne boje nestalo.. ne moze zauvijek da bude  
Izzatron je napisao/la:
pa vjerojatno je crne boje nestalo.. ne moze zauvijek da bude  ;)
Da nestalo je ali cuo sam od ljudi kazu da treba postepeno da slabi..u mene je odjednom , prije toga na dan printao sve radi normalno ! Kontas
pa logicno da postepeno slabi,ali nece ti citavo vrijeme govoriti da je low link,vec ono kad je skroz pri kraju tj.ne mzoes vise printati sa njim..
Isto je i kod mene bilo, nema vise boje jednostavno .
jednostavno ti se printer malo 'sj3b0' :D znalo se meni desavat to isto na vecim profi kopirima jednostavno pogresno ocita tonere (na vecini tonera imas cip koji je povezan sa senzorom u tom trenutku pogresno ocita i to je to)
ako ti je laserski na njemu imas tvz transportnu traku/valjke na koje se nanosi toner i papir kada prolazi preko trake/valjka ta boja se preslikava na papir .. a kada je toner prazan onda papir ne prolazi kroz valjak tog tonera (jer se oni kao trose) i zato ti nije isprintalo tu boju ...

barem tako rade ove kopir aparati/printeri s kojima ja radim :) valjda je isti princip ;)
Izzatron je napisao/la:
pa logicno da postepeno slabi,ali nece ti citavo vrijeme govoriti da je low link,vec ono kad je skroz pri kraju tj.ne mzoes vise printati sa njim..
PA 100 ti ti put pisem VIDI U MENE NIJE POSTEPENO SLABILA NEGO ODJEDNOM NESTALA !!!!!!!!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.