Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pare ili Pirate?

552 pregleda · 34 odgovora · otvorena 09.04.2013. u 03:22

Evo čujem masa ljudi je ustvari kupila CS:GO. Znači da ne postoji način da se skine crackovana verzija koja radi sa TPB? Ja sam sve pokušao i neće.
Kako ste vi obavili to ? Kupovinom preko Steam-a?
Ali sve izgleda da moram vaditi onu debitnu karticu...
Nema načina jer Steam releasea update za CS GO svako drugi-treći dan 
E kuku, igra 19 maraka on gleda da ne potroši ništa  
BannedOTF je napisao/la:
E kuku, igra 19 maraka on gleda da ne potroši ništa  :r
Tih 19 KM mozda jeste malo za svaku drzavu u evropi a za nas standard sigurno je puno da je najbolja igrica na svijetu u pitanju.
adnandrx je napisao/la:
Tih 19 KM mozda jeste malo za svaku drzavu u evropi a za nas standard sigurno je puno da je najbolja igrica na svijetu u pitanju.
Puno? A za igraonu i cigare nije puno?! Ako nešto želiš, onda uštediš lovu i kupiš, a mislim da 19 maraka nije nikakva svota koja se nemože uštediti, 1 tjedan je dovoljno ako želiš!
Kupio sam, nema druge, nemoras vaditi tu debitnu karticu imas
nova.eplati.com, znaci uplatis im preko poste i dobijes steam key u 3-4 dana, najpouzdaniji su.
KilluminAti je napisao/la:
Puno? A za igraonu i cigare nije puno?! Ako nešto želiš, onda uštediš lovu i kupiš, a mislim da 19 maraka nije nikakva svota koja se nemože uštediti, 1 tjedan je dovoljno ako želiš!
Dajte aplauz ovom covjeku!
adnandrx je napisao/la:
Sad kad gledaš nije ni puno nešto 19 maraka , ali kao i što i sam kažeš naša je država ovo ne vrijedi bacat' pare na igrice...tu se slažem sa tobom  
KilluminAti je napisao/la:
U pravu si.. Mada inace bacati pare na igrice i nije najbolja stvar ali svako radi kako hoce, svidja mu se pravo igrica kupi..

A posto CS:GO nema nigdje da se skine osim da se kupi i to si u pravu za one koji zele da kupe.. Pa fino jarane pomozi nekom oko poslova, idi na pijacu pomozi da istovari lubenice ili nesto tako dobiti ces minimum 5KM.. A 20KM mozes zaraditi za 2h.. Pa mislim nece bog bacati pare  
Ne moras vadit debitnu. Otidji u banku - uplati na moju karticu -kupim ti CS:GO za sat/dva.
Ja znam covjeka, iz Sarajeva je, prodaje sve steam igre legalno, uplatis mu na racun u Raifeisen banci ili u kladionici i to je to..On ti napravi nalog na steam-u ako ga vec nemas.
Samo da kazem:
STEAM JE BESPLATAN ZA KORISCENJE, IGRE SE MORAJU KUPITI SAMO I TO JE SVE STO PLACATE.
Jer znam da vecina ljudi misli da se Steam kupuje a ne vjeruju da je steam zapravo besplatan i da ne moras uzimatu igre ako neces, samo naravno neces imati dosta opcija na raspolaganju tipa dodavanje prijatelja itd!
Nazad na temu: Bolje ti je uzeti, ne kosta puno a kod tog lika je 16km..
Ja san naso crack radi 100% ss ce te dobiti cim budem u informatici imam installiran cim ima novi update i gore ga trazi ;) . Kuci ga nemam jer mi nevalja comp ! (:

LP !
forza1g1g je napisao/la:
Ja san naso crack radi 100% ss ce te dobiti cim budem u informatici imam installiran cim ima novi update i gore ga trazi  . Kuci ga nemam jer mi nevalja comp ! (:

LP !
Šta ima naš'o. Naš'o si način da levatima uvaljuješ keylogger ili da im uvališ survey na dl link.
BannedOTF je napisao/la:
E kuku, igra 19 maraka on gleda da ne potroši ništa  :r
Ja se za 19KM veceras napijem da valja :D

Post dobio šamar od KilluminAti

Možeš i meni uplatiti na karticu i ja ču ti kupiti ćim pare legnu cs:go.
exampLe_ je napisao/la:
Šta ima naš'o. Naš'o si način da levatima uvaljuješ keylogger ili da im uvališ survey na dl link.
Zasto ga avast ne ucitaje kao virus daj molim te :-)
surwey hmm ne obicna stranica free download :-)
forza1g1g je napisao/la:
Zasto ga avast ne ucitaje kao virus daj molim te :-)
surwey hmm ne obicna stranica free download :-)
Ok hackeru, zajeb'o si Valve.
exampLe_ je napisao/la:
Ok hackeru, zajeb'o si Valve.
ne nisam hacker :)
nisam ja to napravio ;)
googlo sam malo :) :p
I da postoji crack verzija nema servera koji valjaju za njega, jednostavno ko zeli da igra kupice, da vam je toliko stalo da je probate skupili biste vi te pare.
Gamer_X je napisao/la:
Ja znam covjeka, iz Sarajeva je, prodaje sve steam igre legalno, uplatis mu na racun u Raifeisen banci ili u kladionici i to je to..On ti napravi nalog na steam-u ako ga vec nemas.
Samo da kazem:
STEAM JE BESPLATAN ZA KORISCENJE, IGRE SE MORAJU KUPITI SAMO I TO JE SVE STO PLACATE.
Jer znam da vecina ljudi misli da se Steam kupuje a ne vjeruju da je steam zapravo besplatan i da ne moras uzimatu igre ako neces, samo naravno neces imati dosta opcija na raspolaganju tipa dodavanje prijatelja itd!
Nazad na temu: Bolje ti je uzeti, ne kosta puno a kod tog lika je 16km..
Bravo gejmeru,

"samo naravno neces imati dosta opcija na raspolaganju tipa dodavanje prijatelja itd! "
Osoba koja stvarnoo zeli cs:go moze fino ako nema $ raditi negde za dnevnicu 20-25 km a i vise , i fino uzme taj go , al iskreno ja bih 20km pre dao u humanitarne svrhe nego da kupujem tamo neku igricu ili da se napijem od tih 20km .....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.