Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Internet problem

85 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.04.2013. u 10:36

Pozdrav,

Koristim HS i već 15 dana imam problema sa netom, znači sporo otvara stranice, čekam po 10 min da mi se napuni video na youtube, itd.

Na torrentu mi skida po 400-500 kbps a prije je čak i po 1.2 MB skidalo.

Jel ima neko sličan problem ili je ovo do mene ?

Unaprijed hvala! 
DA se nadovezem na temu i men i je slicno. Torent mi skroz spor skidam igru od 16 giga po 6-7 dana
MedzidLD je napisao/la:
DA se nadovezem na temu i men i je slicno. Torent mi skroz spor skidam igru od 16 giga po 6-7 dana
Pa pogledaj koliko ima sidersa a koliko licersa !
Hoj Bože kakvih sve nehljeba ima  

Nego, tema:
Jesi l' zvao HS da vidiš da nije nešto do njih? Znam, neće oni to sebi nikad priznati ali eto čisto reda radi 
Šta ti ga ja znam već, možda si kakav virus pokupio, vidi imaš li toga po kompu, ošisti ga izvana i iznutra skroz, sve standardno.
Btw, šta još može biti, ako vam se u zadnjih mjesec dana mijenjao neki paket, u ta doba su im serveri jako nestabilni, i tako se na pingu i brzini ne vidi puno toga, ali je sve sporo danima. I to kad ih zoveš priupitaj.
@ZES HS ne vrijedi zvati jer ljudi nisu u stanju da se jave, a ne da ti odgovore na tvoje neko pitanje (glupo), kakva ba njihova podrska. Bolje bi ja znao od njih pola da sjedim za telefonom i odgovaram ljudima, pa jbte lik ti se javi na onaj telefon ne zna dvije sastaviti kako treba.

tema - Kod mene je sve normala 14mb onaj paket, brzina full 1750kb/s skida tako da se sigurno kod njih nesto pohabalo, cekaj do ponedeljka jer ovi ne rade vikendom (koja gamad). Jedino sto mozes uradit jeste da istekas modem/ruter iz struje, resetujes local area connection i vidis onda hocel biti bolje, a ako nece ni tada cekaj do sutra jer bi tad trebali proraditi. Meni jednom samo nije net radio par sati evo za ovu godinu od kako sam prikljucio hs, normala sve, brzina full i ping ok.
IBRAHIMOVICC je napisao/la:
Pa pogledaj koliko ima sidersa a koliko licersa !
Kako to da vidim?
home007 je napisao/la:
To sto ti pise "SEED" to su sidersi.Sto vise njih sve bolje.To sto si pise LEECH su licersi i njih sto manje to bolje jer od toga ti zavisi brzina downloada ( preuzimanja ).

EDIT: Kad god nesta ukucas i kad ti otvori to nesta uvjek prvo klikni na to gore "SEED" da ti poreda siderse !
I normalno kad nesta skidas ne mozes i skidati i slusati muziku i vazda tabova otvarati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.