Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL konekcija low ?!

181 pregled · 9 odgovora · otvorena 05.04.2013. u 15:20

Zdravo.Evo zadnje 2 sedmice,mozda malo manji mi je brzina konekcije uzasno spora.Od kako su rekli da ce ono povecavati meni su povecali samo na 5mb/s i sad mi je ovako zadnjih 10tak dana.

Ima li neko jos takvih problema ?
Meni su povecali sa 4 na 6 i nikako vise.
Zvao sam hiljadu puta uvijek smisle nesto novo , fakat vise ne znam sta da radim.
Kad god nazovem uvijek gospodine ovo , gospodine ono , je*o ih gospodin vise.

Agent47 je napisao/la:
Meni su povecali sa 4 na 6 i nikako vise.
Zvao sam hiljadu puta uvijek smisle nesto novo , fakat vise ne znam sta da radim.
Kad god nazovem uvijek gospodine ovo , gospodine ono , je*o ih gospodin vise.

meni bili povecali samo na 8.80 pa onda smanjili cak i na 8.00
sinoc ja popizdio,sastavio fin mail i rekao da hocu 10 i tacka
i et za 3h mi povecali i to cak i vise od 10 haha

Već par dana muku mučim  , moram im mail fino sastaviti  .

poslo mail, pa jel on imo kakve funkcije nez  .
Sve uredu kod mene.

brick je napisao/la:

Već par dana muku mučim  , moram im mail fino sastaviti  .

poslo mail, pa jel on imo kakve funkcije nez  .
Mogu misliti kako ti sastavljas...već sam čuo neke priče o vidu komunikacije s njima 

I mene su je*****i s' netom do 15-tog nisu bili povecali brzinu,zvao ih ja dolazili kuci mijenjali instalacije,tamo nesto pravili...baksuzi pokvarise i ono sto sam imo i najednom bahnu ovo.

Sad zadovoljan,budi samo uporan i dobit ces ono sto trazis 
Ne bi trebalo da je takva loša brzina do njih...možda ti je modem pred smrt...meni je takva brzina bila pred crkavanje modema...
sh1neeeee je napisao/la:
Ne bi trebalo da je takva loša brzina do njih...možda ti je modem pred smrt...meni je takva brzina bila pred crkavanje modema...
zvao sam ih maloprije i kazu trebaju doci neki monteri nesto,kao to je trebalo davno ,a nije bilo nikog.Kad ce oni doc pitaj boga  :@
roshe je napisao/la:
zvao sam ih maloprije i kazu trebaju doci neki monteri nesto,kao to je trebalo davno ,a nije bilo nikog.Kad ce oni doc pitaj boga :@
Zovi, smaraj, otiđi u poštu i odma šefu montera  dolaze odma isti dan...znam iz iskustva    

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.