Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Samo da vas obavijestim da je počelo :)

375 pregleda · 23 odgovora · otvorena 04.04.2013. u 14:36

Čitao jutros...ništa čudno, više je postala praksa da se zarati svakih 50-tak godina.
Ma ukoliko pokušaju išta samo će nestat preko noći i to je to ...

Psy će se preseliti u S. Koreju i postati novi lider  
Ma nek' rade sta hoce.
Ne znam kako ne razmišljaju. Oni imaju 5 atomskih bombi(lupam), a SAD ima 5000 takvih 
amsi je napisao/la:
Ne znam kako ne razmišljaju. Oni imaju 5 atomskih bombi(lupam), a SAD ima 5000 takvih 
Možda si i u pravu, ali tih 5 nuklearnih / atomskih bombi koje si pomenuo su dovoljne da naprave kaos za narednih 50 godina 

Pitanje je samo ko će prvi napasti !?
Ma nista to, neka prnu u Americi ima da Obama posalje 1 raketu da ih potopi u okeanu.
amsi je napisao/la:
Kako znaš da je u pitanju samo 5? Ko se na mlijeko oprži, taj i u jogurt duva 
Ma dajte, to je samo prica, niko nikog jos nije napo niti ce, Koreja samo prica, licno bi bolio da neko skine amere al nisu oni ti koji bi to mogli ..
DZAVID je napisao/la:
Kako znaš da je u pitanju samo 5? Ko se na mlijeko oprži, taj i u jogurt duva 
Napisao sam "lupam" ? Koliko god da imaju, Amerika ima 100x više  Ti misliš da se neko može takmičiti sa Amerikancima po pitanju naoružanja ? Samo mi nemoj Ruse spominjati. Kad god su trebali veto uložiti, odustanu jer je Amerika protiv 
amsi je napisao/la:
Napisao sam "lupam" ? Koliko god da imaju, Amerika ima 100x više  Ti misliš da se neko može takmičiti sa Amerikancima po pitanju naoružanja ? Samo mi nemoj Ruse spominjati. Kad god su trebali veto uložiti, odustanu jer je Amerika protiv 
Ma kakvi Rusi... Naučili su oni (Sjeverna Koreja) na Japanu dosta stvari. 
amsi je napisao/la:
Napisao sam "lupam" ? Koliko god da imaju, Amerika ima 100x više ;) Ti misliš da se neko može takmičiti sa Amerikancima po pitanju naoružanja ? Samo mi nemoj Ruse spominjati. Kad god su trebali veto uložiti, odustanu jer je Amerika protiv ;)
Nije stvar u kolicini,stvar je u jacini. Moze Amerika imati milion atomskih,ali ako Koreja ima samo jednu koja moze raznijeti citavu Ameriku,sta ti vrijedi toliko naoruzanje onda?
Buduci_Traceur je napisao/la:
Nije stvar u kolicini,stvar je u jacini. Moze Amerika imati milion atomskih,ali ako Koreja ima samo jednu koja moze raznijeti citavu Ameriku,sta ti vrijedi toliko naoruzanje onda?
Sto ljudi, sto čudi. Pomirite se sa činjenicom da Amerika vlada svijetom, da imaju napredniju tehnologiju od svih. Zar niste svjesni činjenice da iako Koreja pošalje atomsku bombu, oni mogu to locirati na stotine kilometara i sve to spriječiti ? I da, Koreja sigurno takvo naoružanje nema. Ove priče u zadnje vrijeme kruže samo zbog toga što im je lider neki umišljeni dječak 
Ma ljudi atomska je to, fazon je samo ko ce prvi opalit 
u mom kraju se prica da Sjeverna Koreja ima najjace oruzje cak jace i od Ameraa, Ja znam da je Amerika jedna od jacih drzava, ali tek danas cujem da ona ima vise oruzja i da je jaca.. Kakvih ba 5 u S.Koreji ima vise nema tu sta lupat , tu su one, samo ja bi volio da zapocne rat izmedju njiha, i volio bi da Koreja prva baci na Ameriku , da malo pokurcenih nestane, ako je istina da je Amerika jaca neka i pobjedi al nek osjete i oni sta je gubitak ;)
Qrac ljudi moji, ako se ovo zakuha, Ameri ce najvise najebati, kako citam, javljaju iz Kine ako se zarati da ce stati na stranu S. Koreje, a svi znamo da Kina moze parirati Americi samo tako sto se tice vojske i vojne opreme.

Inb4 WW4 
Čuj ovih gore da se zarati. Pa da izginemo svi ? Koliko god da je tehnologija napredovala, koliko god oni mogli upravljati tim oružjem, niko ne može tačno reći gdje će koja atomska bomba pasti 
amsi je napisao/la:
Čuj ovih gore da se zarati. Pa da izginemo svi ? Koliko god da je tehnologija napredovala, koliko god oni mogli upravljati tim oružjem, niko ne može tačno reći gdje će koja atomska bomba pasti ;)
ma joj ja bi volio da hoce, samo da neko pokosi i amere ;) sta su i oni sve radili hehehe..........
Ma kakvi ne moze nas zakacit, mi smo Bosna nismo njemacka ti ako vidis da nesto pada prema nama ne boj se to ce proc pored nas, nismo mi velki 1000000 metara ;) nemamo povrsinu 50k hahaha. tj imamo toliko, mi smo mala zemlja ba
To ljudi misle da Koreja ima manje bombi i sl.Ne prijete oni bez razloga , a ako Kina stane na stranu Koreanaca Amerima je bolje da se povuku.
Samo me zanima čiju će stranu Rusi zauzet  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.