Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

BiH patch za fm 2007

781 pregled · 12 odgovora · otvorena 26.04.2007. u 20:37

Evo napokon sam skinuo taj patch za domacu ligu i sada kada ga skinem u uputama mi kaze da ga instaliram u C:Program FilesSports Interactivefm 2007 i ja to uradim i udjem u igricu tamo sve isto, nigdje BiH lige, zna li neko u cemu je problem?
kada ides new game,ima ono nesto data base se pojavi ti ides bosnia,ili tako nesto,a ne ono obicno
Ne vidim nigdje to data base, vjerovatno si mislio na Extra files ali tamo se ne pojavljuje, eh zaboravio sam reci da nakon sto odem tamo gdje mi je instaliran fm 2007 udjem na data i u folderu db mi imaju dva foldera, jedan se zove "700" a drugi "BiH liga" i ja sam bio prekopirao sve iz foldera BiH liga u ovaj folder 700 i onda mi se kada udjem u igru pojavi BiH liga a liga Srbije nestane, i hajde ja nastavim dalje i krenem i dok se igra kreira izbaci me i kaze neki error :S
kad ides na new game otvori ti se ko prozorcic
choose database i sad
please select database ... ......
database (i ovdje imas da biras koji ces patch ako imas vise ako si dobro instaliro trebo bi bit bosnia ili kako se vec zove tu izaberes i ok)
autor
versia
               T3rrOR je napisao/la:
Probaj ovaj patch 7.0.1

http://rapidshare.com/files/5439239/fm2007_701.exe.exe

treba ti i crack za ovo, malo guglaj lako je naci

nego, ako mozes da stavis link odakle si skinuo nasu ligu, ili da mi posaljes na pm, par dana trazim ne mogu da nadjem

i meni treba patch....aj stavi link za download
Rješenje
MOras jednu ligu izbrisat iz mennagera pa tek onda preko te instalirati bosansku ligu da znas !!!
               mC*b0q je napisao/la:
MOras jednu ligu izbrisat iz mennagera pa tek onda preko te instalirati bosansku ligu da znas !!!

drug on ima patch a nepravi ga on tako da nemora nista brisat samo instal i onno sto sam napiso gore
Vidi kad si prebacio u manager patch moras skinut sa interneta crack za manager i onda kad ides na new game biras koji database ...moras imati instaliran patch 7.0.1 i 7.0.2 ti je zadnji i poslje toga pukni crack...ako se sjetim odakle sam ja skinuo kasnije cu ti poslat...
patch je zamijenjen sa hungary(bugarskom ligom),ali kad pocinje igru,ono new game,pojavi mu se prozor,da bira football manager,bih liga(bar kod mene tako),a ako se ne pojavi,nije lijepo inst. patch
               Gotcha!! je napisao/la:
drug on ima patch a nepravi ga on tako da nemora nista brisat samo instal i onno sto sam napiso gore

aa sad ti psujem klocu nek ouradi ovo ko sto sam napisao i moci ce mu a ti stfu !!!1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.