Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LoL Zac

369 pregleda · 29 odgovora · otvorena 30.03.2013. u 21:17

Jel netko kupio? Kakav je champion (gled'o sam spotlight i ostala čuda, al ne možeš preko tog zaključit)? Da znam hoću li uzimati.
Fenomenalan, sinoć sam ga pijan igrao i imao 6/2/10 (ovako nešto). Igrao sam ga nažalost na topu, protiv Riven, ali žešći je faceroll. Ima nevjerovatno čudan item build, pogotovo u jungle. Traži XJ9 na twitchu, on jungla njime i sam je rekao da je jedan od najbroken champova ikad....
Ja sam igrao Zac-a na PBE i champ je OP.

Nema mane, koristi hp za spellove (kao vladimir i mundo) ali dobijes regen hp-a svaki put kad iskoristis spell (sto po meni nema logike ).

Ja ga ne bih kupovao jer u narednih nekoliko patcheva vjerovatno ce ga nerfati i bit ce karina od champa 
wxn je napisao/la:
Ja sam igrao Zac-a na PBE i champ je OP.

Nema mane, koristi hp za spellove (kao vladimir i mundo) ali dobijes regen hp-a svaki put kad iskoristis spell (sto po meni nema logike ).

Ja ga ne bih kupovao jer u narednih nekoliko patcheva vjerovatno ce ga nerfati i bit ce karina od champa 
Pa i ima logike. Jer dobivaš mogućnost da vratiš taj HP nazad, to isto mogu i mundo i vladimir pa i mordekaiser.
Kupi na njemu spirit visage i infinite heal...
BannedOTF je napisao/la:
Pa i ima logike. Jer dobivaš mogućnost da vratiš taj HP nazad, to isto mogu i mundo i vladimir pa i mordekaiser.
Kupi na njemu spirit visage i infinite heal...
Imas ali ne sa svakim spellom 
wxn je napisao/la:
Imas ali ne sa svakim spellom 
Kakve to veze ima? Treba mu neki sustain, pasiv mu omogućava sustain, ne spellovi.
Igro ga frajer danas sa mnom, OP gankovi (velik range)
Pre fora je champ,zabavan za igrat,cudan build ali zabavan.
Ne znam sta da ti kazem za zele champa.
Kad got vidim nekog da igra ima podjednako ap i ad i tonu hp-a .
Svi ga hvale i ko lane champa i ko junglera pa sad 
dofu je napisao/la:
Sta reci kad je OP ulta da ne pricam 
Kod njega je više OP onaj njegov skok, safe baron steal ftw 
BannedOTF je napisao/la:
Kakve to veze ima? Treba mu neki sustain, pasiv mu omogućava sustain, ne spellovi.
Pa to ti pricam citavo vrijeme, svejedno OP je champ 
Zac je zanimljiv za igrat,nije OP nije ni loš,E je veoma dobar skill,onako sve u svemu može proci
GuLLe je napisao/la:
Zac je zanimljiv za igrat,nije OP nije ni loš,E je veoma dobar skill,onako sve u svemu može proci
Kad ti Diamond jungler kaže da je jedan od naj op junglera koje je u životu igrao, onda je OP.
Danas igrao ga lik samnom znaci meni se skroz svidja champ 

bas furka ono  i ja ga namjeravam ubrzo kupit xD
BannedOTF je napisao/la:
Kod njega je više OP onaj njegov skok, safe baron steal ftw :D
najvise op champ ikad Diana :P
BannedOTF je napisao/la:
Kad ti Diamond jungler kaže da je jedan od naj op junglera koje je u životu igrao, onda je OP.
Prvo i ja sam diamond,drugo nije Zac bolji ni od Vi,ni od Hecarima,ni od J4
GuLLe je napisao/la:
Prvo i ja sam diamond,drugo nije Zac bolji ni od Vi,ni od Hecarima,ni od J4
Nisam rekao da je bolji, ali je broken.
Nisam igrao sa njim ali je jedan lik pored mene u igraonici. Sada je OP heroj ali kad ga nerfaju nece bit tako dobar, iskreno ne uzimaj ga.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.