Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL]Prijedlog

291 pregled · 24 odgovora · otvorena 30.03.2013. u 15:36

Evo ovako imam 5000 ipa (posluso sam amsi-ja da skupljam ip a ne da kupujem rp) koji je vas prijedlog da kupim lee sina il da stedim za Vi il za nekog drugog?
Kupi Lee Sin-a 
Ja vas nikad nisam kužio.. Kako da mi tebi kažemo koga da kupiš, ne znamo mi koje je tvoje mišljenje. Sad mi tebi možemo govoriti Lee Sin, Draven, Lulu... I ti ces onda reci ne sviđa mi se ta... Barem reci koji role igraš, koga voliš, šta, kako...

Jungle- Maokai,Lee,Sejuani,Vi
Mid- Fizz,LeBlanc,Talon
Top- Vi
adc-Vayne
supp-Ma svi su dobri al Karma

tolko od mene, hf =)
Čekaj pa uzmi Vi, zanimljiva i bolja po meni.
Ja bih uzeo lee-a ali ti vidi sta tebi vise odgovara 
Mislim da je Vi malo bolja trenutno  Još ako si početnik, jednostavnija ti je.

Kako god, i da si level 30 - Vi je trenutno bolji champion. Korisniji ulti, odlični early game gankovi.
sutalocr0 je napisao/la:
Ja vas nikad nisam kužio.. Kako da mi tebi kažemo koga da kupiš, ne znamo mi koje je tvoje mišljenje. Sad mi tebi možemo govoriti Lee Sin, Draven, Lulu... I ti ces onda reci ne sviđa mi se ta... Barem reci koji role igraš, koga voliš, šta, kako...

Mid- Fizz,LeBlanc,Talon
Top- Vi
adc-Vayne

tolko od mene, hf =)
Čovjek ti je napisao "Vi ili Lee Sin", jesi li retardiran? Maokai sranje S3, LB easy to counter, kakva crna Karma pored thresha, tarica i janne? o_O

topic: Vi jednostavnija, a trenutno i maaaaaalo bolja.
amsi je napisao/la:
Mislim da je Vi malo bolja trenutno  Još ako si početnik, jednostavnija ti je.

Kako god, i da si level 30 - Vi je trenutno bolji champion. Korisniji ulti, odlični early game gankovi.
kakav pocetnik 30 lvl ?
sutalocr0 je napisao/la:

Mid- Fizz,LeBlanc,Talon
Top- Vi
adc-Vayne

tolko od mene, hf =)
Karma više nije support 
brate lee sin ti nikad nece dosadi ni posle 1 ni posle 1000 games
Moj ti je prijedlog Kha'Zixa jako zanimljiv za igrati ima dobar burst, možeš sa njim ići jungle i solo..
wxn je napisao/la:
Karma više nije support 
Ali moze biti support 
MuaNer je napisao/la:
Moj ti je prijedlog Kha'Zixa jako zanimljiv za igrati ima dobar burst, možeš sa njim ići jungle i solo..
Nije ti baš Kha najbolji za top, pogotovo ako se nađe protiv Jaycea, Jaxa, Pantheona, Renektona...

Moj ti je prijedlog da uzmeš Lee Sina, dobar je za top (ima dobar escape mech. i sustain sa W) i + fun2play je.  
uzmi 2 rune page-a za 6,3k sad pojeftinilo :D
MuaNer je napisao/la:
Kha mid najkorisniji.
Uzmi Vi,bolja je sada + manje ljudi ju igra.

Obavezno idi solo top najjace.
Vi naravno.
vi je bolja , a lee je skoro pa uvek u free play chapmionima ,pa ga nemoj za sad kupovati kupi Vi i Penta kill :D
g0ran je napisao/la:
Kha mid najkorisniji.
Kha na midu ne može utilizat pasiv kako treba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.