Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Izabir heroja l dotA

265 pregleda · 16 odgovora · otvorena 28.03.2013. u 22:01

Pozdrav gameri.

Krenuo sam igrat ovu dotu i sad me zanima sa kojim herojem je najbolje da zapocnem igrat, koji je najlaksi za pocetak i gdje mogu pogledat koje iteme da kupujem za heroje?

Hvala unaprijed! 
Najbolje ti je početi sa Drow Rangerom. To je ranged agility heroj i nekako najjednostavniji za početnike, mislim bar sa njim skoro svako zna igrati. Za početak kupuj preporučene iteme dok se malo ne ušteliš, bar sam ja tako radio. Prvo se šteli sa botovima, pa tek onda kreni igrati 

Guide za Drow Rangera :
http://www.youtube.com/watch?v=nGRDHX4ilbA
Shadow fiend 

Salim se...Kreni sa Viperom,Drow..
Ev i ja sam poceo igrati Drow Rangera sam uzeo kao ovako pocetnog champa vidim da svi mi preporucuju drow rangera.

ako si igrao lola dota ti je lahka
Akali je napisao/la:
Ev i ja sam poceo igrati Drow Rangera sam uzeo kao ovako pocetnog champa vidim da svi mi preporucuju drow rangera.

lol neka sam i to čuo  
Akali je napisao/la:

Ma igram lola odavno. Evo instaliro sam dotu pa ulazim, nego se zabrino kako da pocnem vidim velika mapa a jos mi prijatelj govorio da je gluplja i teza od lola pa da vidim sta kazu gejmeri 
icco22 je napisao/la:
Ma igram lola odavno. Evo instaliro sam dotu pa ulazim, nego se zabrino kako da pocnem vidim velika mapa a jos mi prijatelj govorio da je gluplja i teza od lola pa da vidim sta kazu gejmeri 
LOL KOPIJA DOTE !
Najbolje ti je na pocetku poceti sa Zeusom, covjek je masina  
Kako prekinut ove misije na pocetku i pocet odma igrat?
Akali je napisao/la:

samo neko ko ne zna igrati dotu moze izvaliti ovu glupost :) ili ko je corav ko sasa matic :) poznato je da mid skilled ljudi sa dote satiru lol :) o high skilled da ne pricam a high skilled igrac lola na doti ne moze ni da se sagne kako treba :)...
Sauronnnn je napisao/la:
samo neko ko ne zna igrati dotu moze izvaliti ovu glupost :) ili ko je corav ko sasa matic :) poznato je da mid skilled ljudi sa dote satiru lol :) o high skilled da ne pricam a high skilled igrac lola na doti ne moze ni da se sagne kako treba :)...
Sve stoji osim ovog zadnjeg. 99% high-skilled igrača lol-a (čitaj : profesionalaca) je počelo od dota-e i igrali su dobro.
Ja kad sam tek počinjao igrati uzimao sam razora, pa trolla , i onda sam drow-a uzeo...Uglavnom drow je imba.. 
1. Pusti flokija, zna i on da to nisu heroji za početnike.

Eh, odaberi jednog od ovih: Drow Ranger, Viper, Weaver, Razor, Huskar. Ispočetka sam igro s Drowom, pa Viperom i kad sam slučajno na singl draftu dobio Weavera evo samo njega igram, najzanimljiviji  Al ipak ti kreni s Drowom, pa Huskarom itd.
procitaj ponesta o svakom heroju i skontati ces po sebi koji je najjaci za pocetak ja bih rekao dragon knight jer ima velik survivability ... a kao drow ranger ces biti main target za ganka i ginuti ces ko rasada i zgaditi ce ti se igrica jedan od laksih heroja je pudge samo ti treba malo veca preglednost mape da bi ga igrao ugl igraj heroje sa invisom ili sto vecim survivabilitijem
kada to savladas mozes preci da igras heroje koji su mnogo vise komplikovani npr lone druid , meepo , invoker manje vise jer ces 3-4 spella u 1 fightu bez sceptara opucati max

Znaci Phantom lancer , Bounty hunter , Antimage ,Nyx, kotl(support),ogremage(support),clinkz itd
Hvala svima, dosta ste pomogli. Lock 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.