Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Zaledi kompjuter .

222 pregleda · 9 odgovora · otvorena 26.03.2013. u 21:57

Veče ,imam problem sljedeći pokrenem vise stranica na netu npr 5,6 i odjednom mi zaledi komp i moram restartovati i tako svako malo u čemu je problem .

litijumsku bateriju izvadi na 15ak sekundi,istekaj ga iz struje,vrati je opet i sve ce bit regularno
RICHAAMAN je napisao/la:
litijumsku bateriju izvadi na 15ak sekundi,istekaj ga iz struje,vrati je opet i sve ce bit regularno
Hajde sad cu probat i javim se 
Izbrisi graficke drivere i opet install
isti problem imao evo prije 3 dana , i riknuo mi HDD  do njega bilo )

evo ubacio novi, ide glat . et, btw, propusi malo kompresorom comp :$ :*
LavShinoda je napisao/la:
isti problem imao evo prije 3 dana , i riknuo mi HDD  do njega bilo )

evo ubacio novi, ide glat . et, btw, propusi malo kompresorom comp :$ :*
Ma sve je novo Lav-e , nema se sta propuhivat , imam 2 HDD-a , probat cu ovo ujutro sto su ova dvojica rekli pa da vidim sta ce biti .
VoLtimaND je napisao/la:
Ma sve je novo Lav-e , nema se sta propuhivat , imam 2 HDD-a , probat cu ovo ujutro sto su ova dvojica rekli pa da vidim sta ce biti .
skini S&D src and distory onaj i preskeniraj komp, al primakni uho na hdd vidi ako imalodrnda pucketa  iskljuci ga otvori prozor i sto jace i sto dalje baci od kuce XD ako nema garanciju ^^
Imao sam i ja isti problem prije 2-3 mjeseca. Promjenio sam onu pastu (ili kako se vec to kaze) i sve je se vratilo u normalu 
EsiMiDinnno je napisao/la:
Imao sam i ja isti problem prije 2-3 mjeseca. Promjenio sam onu pastu (ili kako se vec to kaze) i sve je se vratilo u normalu 
Tek stavljena pasta .
Rješenje
VoLtimaND je napisao/la:
Tek stavljena pasta .
A sta mislis da probas remove, mozilu / chrome pa da ponovo instaliras, ili reinstal flash player, jer moze i do njega biti  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.