Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rengar ili Vi

158 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.03.2013. u 20:15

Pozz

Želim kupit nekog dobrog top/junglera pa me interesuju mišljenja između Rengara ili Vi
Vi. Možeš ići tank, off tank, ad.. Predobra je!
ma Vi definitivno, Rengar je u pocetku bio strasan jer raja nisu znala kako igrati protiv njega.. ali sad vec druga prica  Vi je jedan od najefikasnijih tankova u team fightovima
Vi puno bolja i zanimljivija 
Vi. Mozes je tank jacat, ad. Malo mane trosi nemoras se nikad brinut za nju ,.
Ma sa Vi ćeš ownat omdah dok s Rengarom ti treba više da naučiš 
Prvo da te upitam da li igraš/planiraš igrati ranked ili normal. Razlog ovog pitanja je često bananje na rankedu, gotovo svako drugi match se bana Vi. Ipak, ako je kupiš, predlažem ti da igraš duo na rankedu sa svojim prijateljom, te da ti ideš jungle sa Vi(naravno ako nije banned), a tvoj drug solo top sa nekim championom koji ima dobar CC. Vi je jedan veoma jednostavan champion za igranje, neće ti trebati puno da ga savladaš.

Što se tiče Rengara, bio je strašan kada je pušten u igru, ali vremenom Riot ga je strašno nerfao, te se po meni on ne isplati kupovati. Po meni jedina stvar koja je dobra(ima dosta dobrih stvari kao svaki champion, ali stvar koja ga izdvaja od ostalih) je njegov escape system. Teško da ga neko može "uhvatiti" osim ako nema stunove, slowove, snareove etc. Posebno kroz jungle je neuhvatljiv. Rengar je nešto teži za igru od Vi, posebno ako želiš master nivo igranja sa njim.

I pored ova dva odlična championa, ja ti preporučujem Kha' Zixa koji ima tons of damage. Ima dmg veći od Vi, a ima i escape system("skakutanje").

Pozdrav, ako te nešto interesuje dodatno, javi se PM.
Vi. Rengar je useless ukoliko ga ne znaš igrati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.