Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Facebook chat

381 pregled · 37 odgovora · otvorena 23.03.2013. u 23:49

Pozdrav svima!
Jel ovo novi Facebook chat ili ne i kako da ga obrisem odjednom mi se pojavio???
Pomagajte ljudi molim vas izludi me ovo...

Što ja moram biti drugačiji od svih i reći šta fali chatu , je**š ga svaki novitet je dobro došao, srali ste isto radi timelina.
ans je napisao/la:
Što ja moram biti drugačiji od svih i reći šta fali chatu , je**š ga svaki novitet je dobro došao, srali ste isto radi timelina.
Ma brate sad ti chat box popune samo 3 poruke jer oko svake poruke imas prokletu kocku koja povecava prostor i to uzasno lose i konfuzno izgleda :S ja za timeline nisam nikad nista govorio ali je ovo katastrofalno..
Boli njih k. šta svi mi mislimo o novome fb-u jer i onako i ovako ćemo ga i nastaviti koristiti kao i prije. (:
Skillz je napisao/la:
Boli njih k. šta svi mi mislimo o novome fb-u jer i onako i ovako ćemo ga i nastaviti koristiti kao i prije. (:
Da bas tako :S
Novi skin novi chat.

Tako da ocekujte opet uskoro neke promjene na fejsu.
To za taj tvoj chat je radi skina , jer su dizajd i izgled promjenili a ne mogu sad chat izostaviti.
NightWalker je napisao/la:
Novi skin novi chat.

Tako da ocekujte opet uskoro neke promjene na fejsu.
To za taj tvoj chat je radi skina , jer su dizajd i izgled promjenili a ne mogu sad chat izostaviti.
Sta se to desava na fb a da ja nista ne primjecujem 

Nek neko slika naslovnu kako to kod vas izgleda ?
i meni je ovo nesto novo -.-
meni ostalo sve isto ne kontam kako
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
meni ostalo sve isto ne kontam kako

Eo pogledaj kako izgleda kod mene.
Moramo se navici ljudi, i timeline je predstavljao sranje i svi su govorili da ce deaktivirati svoj racun, ali nisu jer je navika cudo :)

A ovo stvarno vala i jest preseravanje, HAHAHHA, dobro covjek kaze, za ovo moras ici u skolu :pp
rentalz je napisao/la:
buraz moj budi sretan pa ti nije ovakav fb -.-
http://pokit.org/get/?d650864e5b107e97598cd893fff1bfa3.jpg
Dodaj Selmu bolan, vidiš da sam ja dodao, da vidiš male  
HHAAHHA, j**o ovo, svakako sam stalno na mobitelu na fejsu, neću se morat navikavat, 95 % skina kao na fejsu 
mujchex je napisao/la:
Moramo se navici ljudi, i timeline je predstavljao sranje i svi su govorili da ce deaktivirati svoj racun, ali nisu jer je navika cudo :)

A ovo stvarno vala i jest preseravanje, HAHAHHA, dobro covjek kaze, za ovo moras ici u skolu :pp
Ma budale su vidis da im je dosadno na poslu pa zajebavaju ljude i menjaju jednostavne stvari cc...Pa da mora se u skolu nema druge :D
ja mislim da ti je ovo do fb buahsaugh
BLMM je napisao/la:
ja mislim da ti je ovo do fb buahsaugh
Onda nisam jedini posto sam naisao na neke ljude kojima se menja :S xzit :)
bas ti ovako drama ,kao na mobu :D
Taj sadasnji fb se zove Novine jer kada čitaš baš kao novine to sam procitao na nekom drugom forumu...
BLMM je napisao/la:
bas ti ovako drama ,kao na mobu :D
Ja necu fb sa moba mamu im hocu normalan fb :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.