Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crn ekran a racunar radi

96 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.03.2013. u 15:36

Instaliro sam novi XP i kada sam instalirao driver za graficku, trazi mi je da restartujem racunar, ja isao "DA" i kada se upalio racunar radi a monitor crn.
U cemu je prob. ?
najverovatnije do rama. :)
mapije je napisao/la:
najverovatnije do rama. 
Kakvog bola rama, driveri ne valjaju, mozda si skino za win7 ili nesto tako. Koja je graficka?
O___________O je napisao/la:
Kakvog bola rama, driveri ne valjaju, mozda si skino za win7 ili nesto tako. Koja je graficka?
Integrated: Intel 82865G Graphics Controller [A-2]
Provjeri onu plocic rama da ti nije se pomjerila ili si sjebo hercazu ako si cackao settingse od graficke 
Fragnatic je napisao/la:
Provjeri onu plocic rama da ti nije se pomjerila ili si sjebo hercazu ako si cackao settingse od graficke :)
Do rama nije 100 %, evo sa ovo pisem sa kompa (Ali nemam driver za grafcku) i cim instaliram driver za graficku trazi da se restartuje comp i ga restartujem i kada se upali monitor bude crn.
A settingse nisam dirao
Dontex je napisao/la:
Do rama nije 100 %, evo sa ovo pisem sa kompa (Ali nemam driver za grafcku) i cim instaliram driver za graficku trazi da se restartuje comp i ga restartujem i kada se upali monitor bude crn.
A settingse nisam dirao
Nisi skinuo odgovarajuci driver, nema sta drugo biti 
Pokreni u Safe Modu u radi system restore porkeni u normalu onda posle restarta i skini programa koji traže drajvere imaš onaj driver easy
Fragnatic je napisao/la:
Nisi skinuo odgovarajuci driver, nema sta drugo biti :)
Ma 100 % je pravi driver, ja idem Device menager, pa video controller (VGA compatibile), properties, rinstall driver i on sam nadje odgovarajuci instalira i poslje restarta crn monitor :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.