Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Kako ubaciti igricu u Cyber Caffe

99 pregleda · 4 odgovora · otvorena 17.03.2013. u 10:47

Eto, naslov sve govori, mene to zanima, instaliram igru na kompjuter (na radnu porvršinu kada na Cyber Caffe upalim admin account) i ne znam kako da ga ubacim na Cyber Caffe da npr kada kliknem "Games" da se to vidi. Znate li mi vi pomoći? Eto ovo malo bodova onome tko znadne.
Odes na Admin pa program setings tamo imas games dole imas add ides na add dole gdje pise program ides do naprimer steam.exe ne klikas na ikonicu an destkopu vec na c:/programfiles/steam/steam.exe.... ovo ja napamet posto nemam ispred sebe program da vidim kako izgleda :D
StrikerHAVEN je napisao/la:
Odes na Admin pa program setings tamo imas games dole imas add ides na add dole gdje pise program ides do naprimer steam.exe ne klikas na ikonicu an destkopu vec na c:/programfiles/steam/steam.exe.... ovo ja napamet posto nemam ispred sebe program da vidim kako izgleda 
Pokušat ću pa ti kažem jesam li dobro hehe
Rješenje
TheOtac je napisao/la:
Pokušat ću pa ti kažem jesam li dobro hehe
Znaci gdje pise Caption tu je naslov tipa Counter Strike 1.6

Dole imas pise Programs tu znaci usmeris do hl.exe
I onda imas parametre dole tu kucas "-game cstrike" ja msm posto da ti otvori direktno cs a ne HL :D Nadam se da sam ti malo pomogao :D
StrikerHAVEN je napisao/la:
Znaci gdje pise Caption tu je naslov tipa Counter Strike 1.6

Dole imas pise Programs tu znaci usmeris do hl.exe
I onda imas parametre dole tu kucas "-game cstrike" ja msm posto da ti otvori direktno cs a ne HL  Nadam se da sam ti malo pomogao 
Fala ti, ako bi mogo kako zamoliti za još jedan aplauz njemu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.