Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pocetnik

0 pregleda · 9 odgovora · otvorena 22.04.2007. u 21:39

ehh ovako,htio bi poceti igrat wow...e sad me zanima kako i sta treba uraditi i to ...i kolko odprilike to dodje para
za pocetak kupis original wow za (oko) 120 km, pa onda instaliras i sve potrebno, poskidas sve moguce patcheve i igras
a placa ti se otprilike oko 20ak eura il tako nesto.... nisam ekspert neko drugi ce ti to detaljnije
ako zelis besplatno..skini wow s neta, eu verziju, wow tbc isto eu verziju...kad skines i jedno i drugo, ja cu ti dat na pm ili gb linkove na kojima ces patch skinit, kad skines patch odes u folder gdje si instal game i nades file realmlist koji otvoris u notepadu...i obrisi sve i kopiraj ovo set realmlist wow.terra.net.ba ...kada si to napravio odi na wow.terra.net.ba i tamo si napravi acc..kad to napravis..mozes igrati...to ti je besplatno...nista te ne kosta
Pitaj ti YASSU da ti to objasni kako se igra wow za male pare...

nama je yassa obajsnjavo na turniru kako da igras a da ne uplatis 20 eura mjesecno!!!

POSAVJETUJ SE SA NJIM!!!!

ZenDoji je napisao/la:
za pocetak kupis original wow za (oko) 120 km, pa onda instaliras i sve potrebno, poskidas sve moguce patcheve i igras
a placa ti se otprilike oko 20ak eura il tako nesto.... nisam ekspert neko drugi ce ti to detaljnije

wow nije 120 nego 50km.
moj savjet ti je da ne pocinjes igrati nikako jer je wow ko droga
ja nebih prihvatio da mi neko dzabe nudi orginal jer bi se bezveze navuko i onda bi i ovo malo vremena sto provodim na svijezem zraku utrosio na igranje wowa

nama je yassa obajsnjavo na turniru kako da igras a da ne uplatis 20 eura mjesecno!!!

r2k.ScorE je napisao/la:

JA i nakon nekog j*b*nog vremena dobijesh ban!
bK je napisao/la:
moj savjet ti je da ne pocinjes igrati nikako jer je wow ko droga
ja nebih prihvatio da mi neko dzabe nudi orginal jer bi se bezveze navuko i onda bi i ovo malo vremena sto provodim na svijezem zraku utrosio na igranje wowa

Da , imamo dosta takvih primjera na ovom siteu
Ko je taj yassa moželi mi dati njegov msn ili nešto kako bi ga kontaktirao. Hvala unaprijed

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.