KUPUJEM WOW ACC sa 70 lvl imao sam par fini ponuda ali ako ko jos ima neka se javi jer nebi da se zalecem odma...
nemogu stavit kupoprodaju
nemogu stavit kupoprodaju
588 pregleda · 13 odgovora · otvorena 28.05.2007. u 17:21
| 500KM lvl70 rogue i warrior,epic mount,epic fly mount,epic wep + epic 6 dijelova opreme na rogue drugim rijecima nabrijan + account uredno placen seljedeceih 5mjeseci,reputacija sva nabrijana i svi heroic kljucevi,gram vec 1 i pol god na njemu,za ostali info msg me msn |
| 500KM lvl70 rogue i warrior,epic mount,epic fly mount,epic wep + epic 6 dijelova opreme na rogue drugim rijecima nabrijan + account uredno placen seljedeceih 5mjeseci,reputacija sva nabrijana i svi heroic kljucevi,gram vec 1 i pol god na njemu,za ostali info msg me msn |

| Ja bi te brate volio viditi na MSN ali nisi dosao vec 3 mjeseca , od kako je pocelo sranje sa acc-untima... |
vidjet ces kad je account registrovan tj datum kad je napravljen account uopste.

ne zbilja igram sa ovim accountom i po gol god tj ja igram 1 god otprilike al jedan amerinakac je igrao na njemu 6 mjeseci mogu ti poslat screenshot acocunta tj evo i uradit cu to vidjet ces kad je account registrovan tj datum kad je napravljen account uopste.btw slika kaze hiljadu rijeci jer je account zaista kupljen pravim novcem,tj poklon od jerdnog dobrog kanadjanina,a i BC oni koji su me na msn imali znaju da sam imao sto se kaze 5 do 00. tj. cim je on raspakovao CDove poslao mi key na wow mailbox i ja upgrado account na tbc copy/paste link u IE http://img267.imageshack.us/my.php?image=accountdd7.jpg |
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.