Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Povratak maila

85 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.03.2013. u 13:12

Ajde ako neko ima iskustva sa ovim da mi pomogne malo, ukratko da objasnim sta je u pitanju

Moj mail je zakljucan jer je neko pokusao da udje, e sad stvar je u tome da ne mogu vise ni ja da udjem iako znam lozinku ali ne mogu da se sjetim sigurnosnog pitanja i tako tih ostalih zajebancija
Probao sam i preko onoga automatskog vracanja ili kako se vec zove i uvjek mi kaze da je malo informacija, stvar je u tome da vise informacija ne mogu da ponudim osim:
Imena
Mjesto stanovanja
Zip Code
Datum rodjenja
IP adrese

Trazi mi da unesem mail od prijatelje, nemam.
Trazi mi da unesem kome sam slao zadnji mail, nisam nikome.
Stvar je u tome sto sam ovaj mail koristio samo za Facebook i za Steam, Facebook koristim i dan danas jos.

Jel se moze sta uraditi ovde ljudi ??????

Da, zaboravio sam da napomenem da broj telefona isto nisam regostrovao na mail, tako da i ta opcija pada u vodu
Meni se isto desilo prije 13 mjeseci tačno. Ne mogu vratit jer ne znam pola kuraca koje moram znati 

Odustao sam jbg
Seksanna je napisao/la:
Meni se isto desilo prije 13 mjeseci tačno. Ne mogu vratit jer ne znam pola kuraca koje moram znati :D

Odustao sam jbg
Al meni je retardno to sto su ga oni zakljucali jer je neko pokusao da udje, tako barem oni kazu.
Znaci iako znam lozinku od mog maila ne mogu da udjem. Nije mi ni do cega samo da vratim steam hocu.
anystrike je napisao/la:
Al meni je retardno to sto su ga oni zakljucali jer je neko pokusao da udje, tako barem oni kazu.
Znaci iako znam lozinku od mog maila ne mogu da udjem. Nije mi ni do cega samo da vratim steam hocu.
Isti problem imao prije 2 godine, jos uvijek nisam vratio mail :D
Ne mozes vratiti,sljedeci put umjesto pitanja stavi zamjenski email 
ala covjece to ti je fakat nemoguce
ako ti nije bas potrebno najbolje napravi novi
Nikako ne mozes vratiti.
Kako ne znas sigurnosno pitanje, to se bolan i pravi radi takvih situacija, nesto sto lako zapamtis .

Kazes da koristis samo za fb i steam, nikakav problem nie promijenit mail i na fb i na steam, napravis novi i gotovo, ende

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.