Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Facebook , sifra problem

89 pregleda · 3 odgovora · otvorena 14.04.2013. u 12:46

Eh vako, jucer kad hocu da se Log in na Facebook, kad ukucam e-mail i password, izbaci mi da je neko pokusao da promjeni password, lokacija sa koje je pokusao da promjeni je Njemacka, pa ja kliknem da nisam ja to promjeno, pa mi onda izbaci da ukucam novi password, ja to sve uradim, evo sad danas, opet mi to izbaci ,samo sto je sad neko pokuso da promjeni sa lokacije Norveska , mislim nevjerujem da je to neko promjenio, nego mrsko mi stalno kucati nove passworde, sad moze li se to ikako zaustaviti?
Promjeni mail,i stavi da novi mail samo ti vidis.
nije ti nitko frajeru promjeno nego upisiva pogresne sifre i resetira ti password, to mi radimo iz zajebancije ovim fuficama iz skole a one ne znaju engleski vecinom i sjebemo im facebook
Mc_Johnny je napisao/la:
nije ti nitko frajeru promjeno nego upisiva pogresne sifre i resetira ti password, to mi radimo iz zajebancije ovim fuficama iz skole a one ne znaju engleski vecinom i sjebemo im facebook
ma jok, evo sad gledam kad god hocu da udjem na ebuddy preko mobitela na fb uvijek mi vamo izbaci da je neko pokuso da promjeni pw

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.