Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako zaraditi online

439 pregleda · 27 odgovora · otvorena 12.03.2013. u 21:23

U nedostatku kvalitetnih tekstova i blogova na ovu temu (neću samo o ovome pisati), odlučih da pišem sam.

Spremio sam već par tekstova, ali je bolje da "puštam" svako par dana po jedan, nego odjednom sve i onda da nema naredne 2 sedmice.

Sve prijedloge možete pisati ovdje/na komentarima.
Ne znam što si se trudio da napišeš jer ima milion tutorijala na netu što na našem jeziku što na engleskom.Ali opet cijenim trud,svaka čast na izdvojenom vremenu 
Un4giveN je napisao/la:
Ne znam što si se trudio da napišeš jer ima milion tutorijala na netu što na našem jeziku što na engleskom.Ali opet cijenim trud,svaka čast na izdvojenom vremenu 
Aj nađi mi onda jedan takav tut !

Hvala ribice 
Fino fino, definitivno cu nastaviti da posjecujem blog :)
Cim prodje tekma procitat cu dosadasnje teme/u a ako mi se svidi čekirat cu blog :)

Bit ce EDIT :)
Milan_Tarot je napisao/la:
Aj nađi mi onda jedan takav tut !

Hvala ribice 
Kucaj "Zarada online" na gamers.ba search,kucaj isto na gugl,na youtube imaju isti ovakvi 100 
Po pravilima ova tema ide u kantu, a tebi ban , jer na blogu koristiš refferal linkove, to je isto kao da ja sačuvam referal link u pastebin-u i onda link pastebin-a stavim na temu 
kenaN_ je napisao/la:
Po pravilima ova tema ide u kantu, a tebi ban , jer na blogu koristiš refferal linkove, to je isto kao da ja sačuvam referal link u pastebin-u i onda link pastebin-a stavim na temu 
U pravu si, maknuo sam ih . Ne znam ni sam što sam za FileIce stavljao, tamo se nisam logovao ne pamtim.
Nema od ovog hljeba, al' eto (Y) sto si radio.
Molim administraciju ovog portala , kad su vec zabranili da ljudi reklamiraju svoje matrice/pesme , da zabrane i ovo jer od ovog nema hleba a svaki dan skoro neko otvori ovo u vezi ''besplatnog zaradjivanja'' ljudi od tog nema hleba nadjite posao i radite fino ne bitno dal je gradjevina ,konobarstvo , trgovina ili nesto trece , nema niceg na lepe ruke , smorile su vise ovakve teme skroooooz -.-
medinjo je napisao/la:
Molim administraciju ovog portala , kad su vec zabranili da ljudi reklamiraju svoje matrice/pesme , da zabrane i ovo jer od ovog nema hleba a svaki dan skoro neko otvori ovo u vezi ''besplatnog zaradjivanja'' ljudi od tog nema hleba nadjite posao i radite fino ne bitno dal je gradjevina ,konobarstvo , trgovina ili nesto trece , nema niceg na lepe ruke , smorile su vise ovakve teme skroooooz -.-
Nema hljeba? Što se provaljuješ bezveze?
I o5 ce sutra biti tema : Kako zaraditi onlajn . Odgovor : Nema hljeba bez motike i tako u krug.

Umjesto da budete zahvalni sto se covjek potrudio da vam napise vi tako serete neciji rad i trud,nek vas sram bude .
Joj kad pocnete govoriti nema od ovog hljeba... Naravno da ima hljeba! Mozes i na ovaj nacin zaraditi al se treba bas potruditi. Nije istina da nema hljeba,nego nema kod vas truda. Vi bi da vam se sve servira na tanjir.
Svaki trud treba da se pohvali,al takva nam je narod brate nesto pokusas,potrudis se odma ti nesto govore i zajebavaju te,danas si u fazonu ako se naloces izlaznim danom ili se eventualno drogiras ...
medinjo je napisao/la:
Hljeba ima od ovoga itekako, ja sam se sam uvjerio na sharecashu, kad sam počeo po 50 dolara zarađivati, ali nemam više kuveta za toga 
kenaN_ je napisao/la:
Hljeba ima od ovoga itekako, ja sam se sam uvjerio na sharecashu, kad sam počeo po 50 dolara zarađivati, ali nemam više kuveta za toga :D
nemoj samo meni pricati ja sam jednom davno radio u igraonici , i visio na tim nekim stranicama , i bilo je hleba ako visis za netom 24/7 , a to samo no lajfer sada moze ....
Ajde ne lupajte, covjek sjeo napiso tut, svaka cast za trud, nekom ce pomoci ili ce pokusati .. A normanlo da ne para nigdje dzabe, ista stvar sa motikom i lopatom treba uzeti i raditi, a zar nije lakse klikati neko lopatati i krampati .. Ko oce oce, sam nek bira sta voli i sta zeli ..
medinjo je napisao/la:
nemoj samo meni pricati ja sam jednom davno radio u igraonici , i visio na tim nekim stranicama , i bilo je hleba ako visis za netom 24/7 , a to samo no lajfer sada moze ....
nisi ti nikad bio u igraonici, niti visio po stranicama, ne znaš šta znači biti no lajfer i ne moraš visiti 24/7

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.