Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Pomoc - naziv filma !

334 pregleda · 7 odgovora · otvorena 22.04.2007. u 08:44

Vozdra ljudi, zapazih danas na TV-u neke inserte iz nekog novog filma sa autima i slicno, uglavnom sve ova novija auta....

Kazu da film sto se tice radnje i toga nije specijalan i da je dobio lose kritike, ali me to ne interesuje vidio sam dosta dobrih scena u filmu sa autima i auta su glavni predmet filma....pa sve sam vidio samo naziv nisam upratio i evo cijeli dan se nerviram zbog toga....

Pa ako neko zna, to je bilo danas(subota - 21.april) na FTV-u u emisiji cinema - magazin tako nesto neam pojma ali je na FTV-u 100%

pa bi molio da mi neko dobavi naziv tog filma sto prije.
Hvala.
Zar mislite da sam toliki retard i da ne znam naziv 2 F2F, al eto moja greska znaci filmovi se ne zovu 2Fast2Furious ni 1. ni 2. ni 3.

A nisu ni: "Gone in 60seconds", "Torque"

nego neki 10ti film vidim na TV-u da je izasao evo sada na frisko 13-tog Aprila....
Sve sam upratio samo glupi naziv nisam grrr.

edit: daj 3maaa smiri nije ti ovo MSN ili bilo koji chat window da odma odgovaras...
samo trazim naziv i dobija podove onaj ko mi to kaze...
kad bi nam mogao malo da opises o cemu se radi, barem malo
imali puski i tako to
jeli akcija, ljubavni film
znas li slucajno ko glumi
itd
jer ovako sumnjam da ce ti neko pomoci jedino ako on nije gledao taj cinema na FTV-u
ev ja trazim ali ne mogu da nadem........
Rješenje
film se zove redline
imas ga ovdje

http://highbridnation.highbrid.com/?p=1744

imas cak i video na youtube link ispod samo nadji , fino pise da je na fazon fast and furios

edit:

evo da se ne mucis iskopirao sam ti text a ako hoces video otidji na onu gore stranicu pogledaj trailer

* Redline (PG-13/Action, Drama/1:35) If you like The Fast and the Furious, 2 Fast 2 Furious, Fast and Furious Tokyo Drift Biker Boyz or any other racing movie, then this is for you. Fast Cars, beautiful women and a storyline. Although the story line differs a little by making a female mechanic the much wanted driver, it pretty much runs along the same lines. If you have a DVD player, then ou may want to wait for the early release of this, but if fast cars make you get that tingling feeling inside, then go see it. The movie stars: Angus Macfadyen, Nathan Phillips, Eddie Griffin, Nadia Bjorlin, Kevin Levrone , Wyclef Jean

Hvala drug, film se zove "Redline" et, bodovi dati, odo sada skinuti film i gledati.

Hvala josh jednom.
nema na čemu , da nisi rekao da je izasao 13 aprila tesko bi ga nasao =)
jebote gledaj mocnog movia

dizem dansas
thx metal

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.