Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

problem sa racunarom

135 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.03.2013. u 15:33

Imam problem sa računarom , većinom ga ne mogu nikako upaliti ili kada ga upalim ugasi se nakon 10 sekundi . Unutra nema prašine , sve čisto , novu pastu na procesor stavio i opet isto .. :(
Neradi mi svjetlo u frižidera, nekad hoće nekad neće, većinom kad otvorim vrata radi, ali nakon 10sec kad zatvorim neradi... Šta da uradim???
Ako ti nakon tih 10 sekundi zamrzne sve i ne možeš ga ugasiti na dugme onda je matična crkla.
Otisla maticna, ili pogledaj napajanje jel dobro ukopcano unutra.
Ne zamrzne se nego se jednostavno ugasi .
:|
čuj otišla matična, bože dragi kakvi odgovori lol.

Može biti do ram pločica, može biti do napojne, napojna jednostavno pri kraju, čuješ li ikakve čudne zvukove? Da li čuješ ikakvo pištanje pri paljenju? Probaj zamjeniti napojnu, ako ti neki prijatelj da posuditi naravno. izvadi jednu pločicu rama, probaj sa jednom i slično.
Nije matična , napojnu zamijenio radi .
Hvala digitaLce ;)
digitaLce je napisao/la:
čuj otišla matična, bože dragi kakvi odgovori lol.

Može biti do ram pločica, može biti do napojne, napojna jednostavno pri kraju, čuješ li ikakve čudne zvukove? Da li čuješ ikakvo pištanje pri paljenju? Probaj zamjeniti napojnu, ako ti neki prijatelj da posuditi naravno. izvadi jednu pločicu rama, probaj sa jednom i slično.
Sta ti znas majke ti? jucer sam se susretao sa ovim, ja sam napisao da provjeri napojnu, otisla je skroz.. juce sam se susretao sa ovim..
Mjenjao sam napojnu jedna napojna ima 4pin, a druga nema.. Znaci sve sam ukljucio u hdd u dvd cd , glavni, samo u maticnu nisam.. I upalis ga bude 5/6 sec i ugasi se..
Ja ipak msm je do napojne, da je do rama nebi se gasilo samo nebi davalo sliku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.