Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FraGNET LAN Tournament Potvrde ekipe!

1.744 pregleda · 38 odgovora · otvorena 05.03.2013. u 19:42

Pozdrav, ovo je nova tema što se tice turnira zakazanog za 16.03.2013.g u FragNET pc game centru u sarajevu na Staroj Breki , u ulici Hamida Besirevica 115 sa pocetkom u 9h.

Zadnji rok za uplatu ekipa je dva dana prije turnira (14.03.2013) izuzev ekipa koje dolaze van Sarajeva.Za sve informacije kontakt tel: +38761/544-771 (Alen)

Uplata po igracu 15 KM, po ekipi - 75KM.
Sistem krizanja je poslije grupne faze (A1-B2;A2-B1). Mislim da ne treba pisati pravila, jer to svi vise-manje znaju.

Turnir nece biti odrzan zbog nedovoljnog broja ekipa . Pa se cujemo neki drugi put pozdrav .
Mnogo fino od vas što organizujete ovako često turnire i što održavate CS scenu. Srećno sa turnirom.
GL svima sto ucestvuju.
Sto se tice turnira, svaka cast i od mene, lijepo od vas sto pokusavate i trudite se da ne umre legendarna igrica. :)
DOLAZIMO JA RADOJICA I JOŠ TROJICA

Post dobio šamar od DZAVID

cookeN1 je napisao/la:
DOLAZIMO JA RADOJICA I JOŠ TROJICA
Što uvijek trollaš???

gl sa turnirom
noreel je napisao/la:
GL svima sto ucestvuju.
Sto se tice turnira, svaka cast i od mene, lijepo od vas sto pokusavate i trudite se da ne umre legendarna igrica. 
Ne trude se oni da ne umre igrica, nego nema ljudi koji igraju go ovdje, niti ih oni imaju na kompovima...

Nije ovo hejt, realnost samo, nazalost mi igramo jos 1.6, dok se po regionu puca :GO.. nemamo nijednu ekipu osim 6packa koji puca, opet kazem nazalost.

FRAGNET-u i sefu svaka cast, sto duze da se ovo radi i organizuje, pa makar i 1.6 igrali dovijeka.

Sretno
Ja hocu da igram, nemojte belaja kao prosli put kad me niste prijavili
Svaka cast sefu na trudu, turnirima itd...

al' realno nista od 1.6 vise nema, to vidimo i po ovom broju ekipa do sad8-)
dzaba sto pisete svaka cast xd .. nema ekipa
insejn je napisao/la:
Ne trude se oni da ne umre igrica, nego nema ljudi koji igraju go ovdje, niti ih oni imaju na kompovima...

Nije ovo hejt, realnost samo, nazalost mi igramo jos 1.6, dok se po regionu puca :GO.. nemamo nijednu ekipu osim 6packa koji puca, opet kazem nazalost.

FRAGNET-u i sefu svaka cast, sto duze da se ovo radi i organizuje, pa makar i 1.6 igrali dovijeka.

Sretno
cuj nema, pa ima REMODE...
KoleBL je napisao/la:
evo sad čujem od tebe brate za tu ekipu, a pratim cs:go scenu itekako dobro(pogotovo domaću).. čuo sam da igra za njih cokoladni, ali gdje su rezultati 
KoleBL je napisao/la:
pa ko igra sada.. znam ja za janovu orgu, a sta je sa tim kad je coko u sixu ?
insejn je napisao/la:
pa ko igra sada.. znam ja za janovu orgu, a sta je sa tim kad je coko u sixu ?
igramo preks, iten, gimmick, flegma i ja... pa oni ce igrati sa 1.6 ekipom a mi smo samo nasli 2 igraca umjesto njega i prime

a rezultata jos nema jer nema ni lanova :D .. al se nadamo da ce biti :)
KoleBL je napisao/la:
igramo preks, iten, gimmick, flegma i ja... pa oni ce igrati sa 1.6 ekipom a mi smo samo nasli 2 igraca umjesto njega i prime

aj i mene ubaci 9-) (SERONJA) :*
KoleBL je napisao/la:

to cs go ili 1.6 clan ? :)
insejn je napisao/la:

Sretno
ima emanta

@kole insejn prica o bh ekipama iz tvoje ekipe si samo ti iz bih :D
darkec je napisao/la:
ima emanta

@kole insejn prica o bh ekipama iz tvoje ekipe si samo ti iz bih :D
pa dobro al bi mi dosli na sve jedan turnir u bih tako da.. :)
baloncek1337 je napisao/la:
1.6 neće nikad umrijeti !
gl s turnirom
kasnis, umr'o vec.
3yM je napisao/la:
Svaka cast sefu na trudu, turnirima itd...

al' realno nista od 1.6 vise nema, to vidimo i po ovom broju ekipa do sad8-)
bravo glupane 

Post dobio šamar od DZAVID

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.