Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Prijedlog Championa

358 pregleda · 24 odgovora · otvorena 02.03.2013. u 17:42

Pozdrav,

Evo sakupilo se 6300 ipa, pa ne mogu da se odlucim koga da kupim od ova 4  ako moze vasa iskustva, sa kojim najvise igrate, i po vama koji je najbolji . 

Nemojte mi pisati da kupim druge neke champione jer igram samo ADC, a ostale sve imam-
Kog'maw sam dobija gameove 
Miss Fortune, jer je uz Caitlyn najbolji ADC trenutno. I Draven je dobar, ali MF ima strašan burst ^^
Uzmi Dravena.Kupio sam ga kad je izišao, nikad nisam zažalio 6,3k.
TWISTTER je napisao/la:
nemoj srat da je svaki game bio ili pobjeda ili izgubljeno ?

po meni draven predobar al mf ♥ ult
742 je napisao/la:
nemoj srat da je svaki game bio ili pobjeda ili izgubljeno ?

po meni draven predobar al mf ♥ ult
Nisam zažalio za 6,3k  
Kog maw ownaaaa
Miss Fortune definitivno...Ko ce fatat ona Dravenova govna 
draven/mf pogledaj spotlight i odluci 
TWISTTER je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAH  Sto me nasmija hladno 

MF je moj favorit, ali i varus je dobar 
Draven naravno, ima OP spellove, kad ga pogodis sa Q moze samo da place
MF ili Varus ,bolji puno neg Kog ili Draven!!
1. MF
2. Draven
3. Kog maw
4. Varus

Evo ti kako bih ti ja uzeo po redu, samo Varusa nebi nikad.
Elmedin je napisao/la:
1. MF
2. Draven
3. Kog maw
4. Varus

Evo ti kako bih ti ja uzeo po redu, samo Varusa nebi nikad.
Pa bolji je varus od njih svih vjerovatno,jednino mf je blizu njega od tih heroja
Draven ima dobar early game, jer sa svojim Q zadaje tons of dmg, tako da je tokom čitavog gejma strašan.

A glasao sam za Kog'Mawa, jer je on i Vayne, neki hyper-late game just epic.
Miss Fortune je po meni najbolja od ovih ovdje navedenih.
Ma kog owna igricu.U late game-u zvijer.
Miss fortune hebe kevu, u mass fightu je ubjedljivo najkorisniji champ od svih champova, na lane je strong, nikad nisam izgubio protiv caitlyn lane sa MF, njezina prva ima ogroman range, samo kripa trebas da pogodis, druga daje bolestan demage, treca slowa, nije bas najkorisnija magija, ali naravno da koristi i ultimate je najbolji na igri, jos ako imas negok global stun championa u timu, gg :)

Sa njom stalno igram. Varus je isto dobar champion, bolji mi je od dravena 10x puta, primjetio sam da niko ne voli varusa, ali to je i te kako mocan champion.
DarkoKrajina je napisao/la:
Miss fortune hebe kevu, u mass fightu je ubjedljivo najkorisniji champ od svih champova, na lane je strong, nikad nisam izgubio protiv caitlyn lane sa MF, njezina prva ima ogroman range, samo kripa trebas da pogodis, druga daje bolestan demage, treca slowa, nije bas najkorisnija magija, ali naravno da koristi i ultimate je najbolji na igri, jos ako imas negok global stun championa u timu, gg :)

Sa njom stalno igram. Varus je isto dobar champion, bolji mi je od dravena 10x puta, primjetio sam da niko ne voli varusa, ali to je i te kako mocan champion.
Momak nemoj da toliko crnis dravena, to sto ga ti neznas igrati nemora znaciti da nevalja.. -_-

@Topic.
Draven ako zelis malo vise se namucit tokom igre, a MF da ladis jaja najednostaviniji adc za igrati ;)
Varus nije los, nevidim razlog zasto i njega nebi kupio ;)

moja preporuka draven :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.