Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Demigod Giveaway

154 pregleda · 12 odgovora · otvorena 02.03.2013. u 15:52

Pošto mi se zaista ne igra ova igra a i ne vidim neku vrijednost u trejdu a i imam preveliki backlog igara koje hoću da igram a nemam trenutno vremena, ostaje mi jedino da je dam nekome.

Pa, eto, odlučih vama dati xD

Napišite bilo šta, neki vic, šta god, smiješnu, tužnu priču, dobru metal/rock pjesmu - uglavnom nešto što je bar "zanimljivo" (može i smiješna slika sve dok nije sa 9gaga jer tamo čistim slike dnevno).

Steam key je u pitanju. Šta god da postavite nema neke veze jer će svako dobiti broj pa ću preko randoma izvući. (prvi post je broj 1, drugi post broj 2 itd. itd.)

Sretno svima 

I btw. opet ću sada počet' aktivno stavljat video-e na channel jer sam nafatao nešto vremena pa ako hoćete pregledajte 
Cheers 

http://www.youtube.com/user/MrAGVG

I usput ako ko igra Tera Online javnite mi se na pm 
Ne postoje lezbejke, postoje samo žene koje nisu upoznale Chuck Norrisa 
Evo vic :

Dvojica narkomana uhvatili popa i bacili ga sa zgrade. Pop padne i razbije se kao pi*ka. Tek će jedan narkoman drugom:
- Jesam ti rekao da je pop, a ti meni: "BETMEN, BETMEN"!

I bez komentara tipa : ku*ac ti metnem i tako tih gluposti :/

EDIT:

-Poslovica :

“Ko drugom jamu kopa, trećom šlajdra.” xd

-Stih :

Malo viski malo coca cola .. Đ.B
Čovjek je pitao djevojku u sveučilišnoj knjižnici:
“Mogu li ja sjediti pokraj tebe?”
Djevojka odgovori snažnim glasom:
“Ja ne želim provesti noć s tobom!”
Svi učenici u knjižnici počeli bulji u čovjeka;
njemu je uistinu bilo neugodno.
Nakon par minuta, djevojka je prišla tiho momkovom stolu
i rekla: “Ja sam studirala psihologiju, i ja znam što čovjek misli.
Pretpostavljam da ste se osjećali neugodno, zar ne? ”
Čovjek tada reagirao s jakim glasom:
“500 dolara za jednu noć? To je previše!”
Svi ljudi u knjižnici pogledaše djevojku u šoku.
Tip joj šapnuo u uho:
“Ja sam studirao pravo, i znam kako zajebati ljude”.

evo još jednan na takvu šemu:

Student pao na ispitu iz logike, priđe profesoru i reče :"Ako pogodite uzimam jedinicu i odlazim, ako ne znate odgovor dajte mi pet odlazim Profesor nakon kraćeg razmišljanja :" Ok, prihvaćam! " Student: " Što je to legalno, a nije logično, logično, a nije legalno, a što nije nit logično niti legalno ?? " Profesor je dugo razmišljao, nije našao pravi odgovor i dade studentu peticu. Nakon toga ga je pitao za odgovor...stude nt je odmah odgovorio" Vi, imate 63.g. i oženjeni ste 35.- godišnjakinjom, to je legalno, ali nije logično. Vaša žena ima 25.-godišnjaka za ljubavnika, što je logično, ali nije legalno. Vi date peticu ljubavniku vaše žene makar je trebao pasti na ispitu, što nije niti logično, niti legalno.
Stari farmer je imao veliko imanje kraj jezera. Ispod stabala jabuka i breskvi je postavio vrtne klupe i stolove. Perfektno za piknik. Jezero je bilo uređeno i idealno za plivanje. Jedno popodne, odlučio je pogledati je li sve u redu i ima li zrelog voća koje bi mogao pobrati. Uzeo je veliko vjedro i krenuo prema jezeru. Prvo je čuo hihot ženskih glasova, a kad se približio obali vidio je grupu djevojaka kako se gole kupaju u njegovom jezeru. Kad su ga primijetile, sve su uronile u vodu do vrata. Jedna od djevojaka je povikala: "Nećete ništa vidjeti. Ne izlazimo van dok ste vi tu!" Starac odgovori: "Nisam ja vas došao gledati kako se kupate i gole izlazite iz vode". Pokazao im je vjedro i rekao: "Samo sam došao nahraniti krokodile!" Pouka: I starci mogu brzo misliti...
onaj osjecaj kad kupis novu motiku i kurcis se po njivi ..xD AHAHAHAHAHAHAHA DD

Za vrijeme rata u Bosni Mujo i Haso živjeli u zgradi. Prilikom bombardiranja grada svi bježe u sklonište. Gleda Mujo a Hase nema. Zabrinut gleda van i čeka ga. Prođe 15 min. a Hase nema. Prođe 30 min. Hase nema. Tek nakon sat vremena trči Haso sav zadihan u sklonište. Pita ga Mujo: Pa bolan Haso gdje si ti? Ja pomislio na najgore. A kaže mu Haso: Jel se ti sjećaš one Fate iz škole? Kako da ne, kaže Mujo, bila je naj komad u Sarajevu. E kaže Haso, nju sam je*avo proteklih sat vremena, Otraga, odnaprijed, ma sve moguće poze. A jel ti pu*ila, pita Mujo. A Haso odgovara: Ne nije, nisam mogao pronaći glavu…
Kako Saša Matić pise smajli
)
http://www.youtube.com/watch?v=GuKV2Z3eYTY

Kidanje znači 

daj key 
Uragan Sniiz prolazi kroz vašu zemlju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.