Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

YT Partnerstvo [2KM nagrada]

394 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.04.2013. u 21:46

Imam 19 subskrajbera i 10k pregleda, poslao sam RPM network zahtjev i primili su me tj dobio sam partnerstvo.
Dokaz:

Eh sada sta ja trebam sve uradit da bi poceo zaradjivat pare, mogu imat pregleda sad kad objavim klip, kako da podesim reklame i to moram li napravit background ono fb povis i to molim vas prosvetlite me, 2km kredita dajem
Osoba koja je zaduzena za potpisivanje ugovora i on ce ti poslati putem E- Maila ugovor koji ti trebas da popunis elektronski.

U tom ce te ugovoru pitati neke informacije;
- ime i prezime
- adresa stanovanja
- paypal account ili kucna adresa da ti tu pare dolaze

Pare ces zaradjivati tako sto ces CLAIMAT svoj klip, znaci kliknes na ovaj zeleni znak tj. on ce biti prvo SIV pa kad budes CLAIMAO onda ce da bude zelen.

Nakon sto skupis na neki klip 1000 pregleda dobijas 1.5$. Nakon 30 dana ce ti se ta sva suma koju si skupio na Youtube account poslati na Paypal account.
Hvala brate, jos par pitanja..
1.5$ zar nista ne uzima rpm?? npr 0.6$ sam mozda cuo da korisnici imaju po 1000 viewsa i dje se nalazi to sto si usliko, analytics??
Accept sam taj od njiha vidis tu sliku, e sad oni kada mogu ocekivat sljedecu poruku?
Caki199 je napisao/la:
1.5$ zar nista ne uzima rpm?? npr 0.6$ sam mozda cuo da korisnici imaju po 1000 viewsa i dje se nalazi to sto si usliko, analytics??
Accept sam taj od njiha vidis tu sliku, e sad oni kada mogu ocekivat sljedecu poruku?
Ne znam tacno koliko RPM placa po 1000 pregleda. Ovo sam ti slikao iz "Video Manager"

Poslat ce ti poruku za nekoliko dana.
miire je napisao/la:
Ne znam tacno koliko RPM placa po 1000 pregleda. Ovo sam ti slikao iz "Video Manager"

Poslat ce ti poruku za nekoliko dana.
UREDU BRATE HVALA, ak nije problem kartica mi otisla, sutra uzimam karticu bht, pa cu ti poslat 2km, smao ostavi broj na pm, ak ti nije sta
Caki199 je napisao/la:
Nema to 1000 pregleda, već jednostavno zavisi da li raja koja prati tvoje vide klika na reklame koji se nalaze sa strane dok se tvoj video gleda, druga stvar bitno je iz koje države te gledaju ako te iz bosne raja gleda na 10k pregleda neces dobti 10KM, fazon ej da te gledaju iz UK,SAD,SWE i još tih stranih zemalja koje su dalje.Najviše dobivaš para iz SWE i JP.Uglavnom da ne smaram fazon ti je da nema nekog koeficienta na 1k pregleda da pare dobivas recimo moj video harlem shake koji ima 7k pregleda zaradio je oko 15$, video su gledali iz stranih zemalja, najmanje iz Bosne zato sam i dobio pare.

Fazon je da imaš dobar kanal koji ima često novog sadržaja i minimalno dnevno 1k pregleda da bih mogao imati neke pare, recimo ja imam skoro svaki dan do 1k pregleda nekad 800,900,700.Već msc dana imam partnerstvo i imam oko 25$, nije nešto zarada po prilično je loše, pogotovo za raju koja mjesecno ima 3k pregleda.Ja sam za mjesec imao oko 20k pregleda i slabo su me isplatili nisam zadovoljan.Toliko od mene 

Post dobio aplauz od miire

Momak iznad mene ti je sve objasnio. Najbitnija stvar je odakle se gledaju tvoji vide-i. Nije isto kad ti pogleda jedan balkanac i jedan amer.
Eh, posto sam i sam partner sa njima (iskreno usrano placaju), ti se moras javiti na njihov support mail da ti posalju podatke za popunjavanje za isplatu i to ce ti poslati u roku 3 dana, mnogo su low i support i prilikom placanja. Mnogo je je***o popunit to sranje, meni su slali jedno 3-4 puta, uvijek neka sitnica sjebana. I naravno, najbitnije je dobar izabir materijala koji stavljas. Probaj stavljati sranja tipa harlem šejk pošto je to gledano po inostranstvu (to je bio samo primjer). Stavljaj materijal koji je gledan po stranim zemljama, koje su daleko od nas. Guglaj, vidi koji bi ti mogao materijal i naravno pazi na kopirajghts :(

Zakljucak : BOLJE TI JE 1k VIEWSA IZ AMERIKE NEKO 15k VIEWSA SA BALKANA. /zakljucak baziran na isplati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.