Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FPS problem.

194 pregleda · 9 odgovora · otvorena 01.03.2013. u 17:47

Imam problem sto se tice FPSa.
Prijatelj mi je kupio latop ima godina ipo dana, novog, i ima problem sa fps.
Naime neide nikad na 100, sto ima vise ljudi na serveru manji mu je i cim udje u smoke smanji mu se jos vise.
Kad je malo ljudi bude mu 50-60 max, pa zna li itko u cemu je problem.
Napominjem jos jednom da igra na laptopu ako to ista znaci, i eo izdvoio sam nesto sto mislim po cemu bi trebali skontat sta je.

Graficka: nvidia geforce gt 540m 1gb
Procesor: Dvojezgreni i3 2.1 ghz
Ram: 4GB
To nije uopste cudno za laptop, neka ugasi vsync u postavkama grafe i imace 100, ali kroz smoke ce da mu zivce da cijepa 
- Update drivere
- Iskljuciti VSync
Kao primarnu graficku koristi GT540M a ne Intelovu , to mozes srediti u nVIDIA Control Panelu.
Laptop je vise za internet a za igre nije, izuzev onih mnogo jakih, ali za njih ti treba vise kesa ;)
@brick: Udjem u nVidia control panel pa onda u manage 3d setting. I onda dali da udjem u global settings ili program settings?
jucer mi lik pomogao

Ako si uradio ovaj novi update ugasi u IGRICI vertical sync i bice ti 100 fps

udji u CP od nvidie manage 3d settings i vsync off
Kidor sve je to uradjeno davnih dana, jedino nisam uradio ovo sto je bric rekao, pa nek mi on objasni moj prijasnji post.
Pr0_ je napisao/la:
Kidor sve je to uradjeno davnih dana, jedino nisam uradio ovo sto je bric rekao, pa nek mi on objasni moj prijasnji post.
Pa pitaj ga na PM :S
Da se nadovezem, ima neke veze sa temom, da ne otvaram novu

Naime imam neku gresku u driveru graficke, a samo mi ovaj odgovara driver radi za openGL, dobro nije to bitno

Uglavnom postoji li ikakav drugi nacin da se ugasi vsync osim u postavkama grafe jer mi nece control panel da otvori.

Hvala unaprijed

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.