Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Champ za 3150

348 pregleda · 27 odgovora · otvorena 21.02.2013. u 21:46

Znaci zelio bi uzeti nekog champa za 3150 pa predlozite
Za anketu sam predlozio neke koje su mi se onako svidili
:-[

#Vidim ovu aniviu slabo igraju msm ni jednom do sada nisam igrao protiv ovog champa ili da igra sa nama u timu ..
Anivia je hard2play zato je niko ne igra..
i koji je fazon postaviti 3-4 champa u anketu ne kazes ni role ni sta volis igrati ni nista...
te se feeder, najbolje ti je izbrisi lol

Post dobio šamar od DZAVID

glasao sam za Karthus ima fino ime,inace neznam tu igru uopce jer igram samo cs :D cs forever and ever ♥
Nidalee or Corki.
Uzmes Akali, a ovo sto si predlozio ne znam, mozes Nidale, Corki, a ova druga 2, nako, ja ne znam kad sam ih zadnji put igro.
EXTREMESTYLE je napisao/la:
i koji je fazon postaviti 3-4 champa u anketu ne kazes ni role ni sta volis igrati ni nista...
#hate adc

bot , top

Svedno ad, ap

@Akali kata kupljene cim sam skupio 3150

akali op champ
Nidalee majka igrice
Akali je napisao/la:
#hate adc

bot , top

Svedno ad, ap

@Akali kata kupljene cim sam skupio 3150

akali op champ
uzmes shena top.. kupis merc,warmog,sunfire i vec ti niko nista ne moze  engage sa E malo jak.. tebe udaraju ultas carry-ja ako treba i to je to..
A moze raditi i split push npr top a dole tvoji 4v5 fight imaju a vidi da im ti gore probijas posalju jednog, ti se samo ultas na svog kad treba i vec ste u situacije 4v5  itd itd
SAYI je napisao/la:
glasao sam za Karthus ima fino ime,inace neznam tu igru uopce jer igram samo cs :D cs forever and ever ♥
kupi komp. ili malo rama pa ti nece biti forever and ever igra starija od dinosaurusa
Anivia je dobra igram vec neko vreme sa njom (i Ryze-om) na midu, ali ces se morati malo pomuciti da igras sa njom.

Edit: Ako hoces top probaj sa xin-om ili sheno-om.
nidalee uzmi :D !

edit:http://www.mobafire.com/league-of-legends/nidalee-guide Sve imas :D
EXTREMESTYLE je napisao/la:
Naprotiv anivia je faceroll
Teža je nidalee za igrati od nje (a i ona je lagana)
BannedOTF je napisao/la:
Vise sam mislio da je teska za pocetnike... <20 lvl 
Jedini skillshot koji ima je q koji je lako pogoditi u tf..
Nidd pree zabavna za igrat 
Nidalee lagano, najjaca 
BannedOTF je napisao/la:
Ma jest što se skillshot-a tiče, ali sa njom je malo teže lasthitat early game (slow basic animation), al se vrlo brzo navikne
Ma brate nidalee je Op champ ako znas sa skillshot champovima. U lategame-u pa cak i u early kada opalis carry-a 80% hp mu skines. Isto tako i na midu kad igras sa njom. Pogodis nekog sa kopljem il cak ubijes i uletis sa timom onda.
BannedOTF je napisao/la:
Nije Anivia faceroll, Cassio je faceroll,a da iskoristiš Anivijin potencijal treba ti puno skila,a u tome je najbolji naravno Froggen ili Froggenivia. (:

Što se Nidalee tiče,prezabavan champ-pogotovo ap,ali je daleko više viable tanky-bruiser build.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.