Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 61 bod

win xp sp2 za x64 bitni win

287 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.04.2007. u 10:41

ja sebi instalirao kad tamo pise SP1

e sad mi treba sp2 ali za x64 bitni windows

samo direktan link...

bez odgovora: mislim ima tamo..de vidi jel to ovo..mislim da je ovo i tako dalje...

hvala
Rješenje
cannabis @ sacu da skinem samo dok instaliram msn.kaspersky i drajvere..i ostalo smece ima puno restarta....
               Xe0n je napisao/la:
cannabis @ sacu da skinem samo dok instaliram msn.kaspersky i drajvere..i ostalo smece ima puno restarta....

mah ta verzija sa sp1 je puna bugova znam i ja kad sam tek install ne radi pola stvari ne samo radi kompatibilnosti vec radi bugova i onda skinuo ovaj sp2 install ga i sve sada radi savrseno
a kakva je razlika moze li mi iko reci da ja sebi instaliram 64 bitni windows ako je bolje
a kakva je razlika moze li mi iko reci da ja sebi instaliram 64 bitni windows ako je bolje
               eXGamingPac je napisao/la:

razlika je drasticna.... poboljsava rad citavog racunara i ubrza ga za nekih 30 %..
ali mozes ga install samo ako ti je 64 bit procesor i ako hoces da ga install nakon njega nabaci odmah sp2 jer je prepun bugova...
pozz
razlika je drasticna.... poboljsava rad citavog racunara i ubrza ga za nekih 30 %..
ali mozes ga install samo ako ti je 64 bit procesor i ako hoces da ga install nakon njega nabaci odmah sp2 jer je prepun bugova...
pozz
               cannabis je napisao/la:
pozz

da tako je a sp2 ti je 350do360megabajta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.