Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program za pojacavanje zvuka

92 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.02.2013. u 17:45

Imali neki programcic da mi pojaca zvuk kad gledam naprimer na youtube neku seriju pa slab zvuk a sve sam pojaco do kraja?
Nije mi baš jasno pitanje, ali sa VLC Media Player-om možeš ići do 200% jačine zvuka na trošak kvaliteta.

edit: Ima i opciju da gledaš stvari sa youtuba, samo pejstaš url.
Blazzer97 je napisao/la:
Pokusaj sa DFX audio enhancerom :D
Nereaguje kad menjam nista i skino sam crack i opet
next96 je napisao/la:
Nereaguje kad menjam nista i skino sam crack i opet
pokušaj skinuti novije drajvere "ako ti je interna zvučna" meni je pomoglo, drugi način kupiš jeftinu zvučnu, imaš na piku do 30 maraka, sigurno ćeš dobiti boost, također zavisi od slušalica.
Elysium je napisao/la:
pokušaj skinuti novije drajvere "ako ti je interna zvučna" meni je pomoglo, drugi način kupiš jeftinu zvučnu, imaš na piku do 30 maraka, sigurno ćeš dobiti boost, također zavisi od slušalica.
Skidam redovno drajvere sve evo danas skino novi update i isto posto na svemu je jak zvuk ali na nekim serijama domacim sto sam gledo slabo jedino uvece da gledam i da legnem na krevet pa gledam,a po danu jedva se cuje
next96 je napisao/la:
Skidam redovno drajvere sve evo danas skino novi update i isto posto na svemu je jak zvuk ali na nekim serijama domacim sto sam gledo slabo jedino uvece da gledam i da legnem na krevet pa gledam,a po danu jedva se cuje
to je do kvalitete klipa  i nema nikakve veze sa zvučnom.
Elysium je napisao/la:
to je do kvalitete klipa ;) i nema nikakve veze sa zvučnom.
Znam zato i pitam za program da mi pojaca probacu sa ovim vlc playerom sto je gore napiso ovaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.